Kızlar sütü az gelenlerden ve hiç gelmeyenlerden özür dileyerek yazmak istiyorum🥺 25 günlük bebeğim var ve ilk günden beri sütüm aşırı fazla geliyor. Herkes sütünün gelmemesinden dert yanarken ben çok gelmesinden dert yanıyorum. Sürekli sağım yapmaktan yoruldum günde 3-4 kez sağmak zorunda kalıyorum çünkü aşırı sertleşiyor ve ağrı yapıyor. Buzluğumda kışlıklardan çok süt var artık yer bile kalmadı. 4 gün önce ateşim çıktı göğüslerim sertleşmişti mastit olacaktım hemen duşa girdim sonrada göğüslerimi sağdım yarım saat içinde ateşim düştü ve rahatladım. Dünde yine aynı şey oldu ama bu kez baş ağrısıda eklendi çok kötü oldum sağım yapmakta bi işe yaramadı acile gittik serum takılınca rahatladım. Göğüs pedi kullanmak evin içinde sürekli südyenli olmak, uyurken südyenli olmak bile beni rahatsız ediyor. Hiç alışık değilim böyle şeylere. Gece uyurken göğüs pedi dolmuş taşmış çarşafım sırıksıklam olmuş. Sütün az gelmesi nasıl sıkıntıysa çok gelmeside gerçekten büyük sıkıntıymış. Hep sütüm gelmezse naparım diye düşünüyordum ama bu kadar çok geleceğinide düşünmemiştim. Ne yapmalıyım sütüm az gelsin istiyorum bebeğimin doyacağı kadar gelsin istiyorum çok yoruldum ve sıkıldım bu durumdan😞