Rukye12345 Kanama alanı 1,5 mm yada 1,5 cm öyle Birşey dedi doktor kahverengi kan geliyor yatış vermedi iğne verdi sadece bu arada 13+4 hamileyim bana yardımcı olabilirmisiniz.
Seher5 Rukye12345 kanama alanı İnşallah sıkıntı yaratmaz bende de öyleydi Progestan kullandım Benimki hap şeklinde yedi ve full dinlenmek gerekiyor Sağlıkla gelsin inşallah Kendinize dikkat edin bol bol dinlenin bol bol su için yediklerinizi dikkat edin inşallah bir şey olmayacak
Aysenurkayaa23- Rukye12345 canım bende de vardı ilk gebeliğimde bol dinlenerek birde sabah akşam Protestan fitil kullandım geçmişti
mervedmrcn Rukye12345 çok geçmiş olsun bol bol dinlenin Allahın izniyle atlatırsınız inşallah. Eşinizle kan uyuşmazlığı var mıydı sizde?
Aleynaceyhannnn Rukye12345 stres yapmamaya çalışın bol bol dinlenin iğneyi ya da ilacı düzenli kullanmaya çalışın benim de o haftalarda 4 cmlik bir kanama alanım vardı çok şükür geçti gitti sizin de en kısa sürede geçer inşallah
Rukye12345 Seher5 İnşallah peki sizin kanama alanınız ne kadar dı kaçıncı haftada bitti benim lekelenme şeklinde devam ediyor az önce acilden geldim doktorda biraz sinirliydi moralimi bozdu inşallah sağlıkla gelsin çok korkuyorum
Rukye12345 Aysenurkayaa23- kaçıncı haftada başladı ve kaçıncı haftada bitti dinleniyorum günde 3 kere hap iki günde bir iğne ama yinede lekelenmem var
Seher5 Rukye12345 kanama alanı ne kadardı hatırlamıyorum ama adet görür gibi kan geliyordu benden yani kanama olanını öğrendikten sonra o kanamayı dışarı attım adet olur gibi ama ilaç Kullandıkça zamanla azalıyor Dinlenince bol bol geçiyor inşallah
Seher5 Rukye12345 sizin de Kanama alanınız var Onu dışarıda atabilirsiniz veya bebek büyüdükçe o kanama alanı da geçebilir herkes de farklılık gösteriyor Ben dışarı atarak kurtulmuştum kanama alanından
Rukye12345 Seher5 bende geçen hafta baya kanama geçirdim ozaman yatmıştım ama yinede kanama alanım varmış inşallah geçer🥺
Seher5 Rukye12345 stres yapmayın rahat olun ilaçlarınızı kullanın bol bol su için ve dinlenin geçer inşallah
Seher5 Rukye12345 ve insanların dediklerini asla kulak asmayın insanlar Sadece moral bozuyor Siz kendinize Bebeğinize odaklanın☺