Cemreveannesi Kızlar Beykent üniversitesi hastanesi işini içine girmiş giden varsa dikkat etsin Yenıdogan cetesi bakalaım daha nerelere sıçrıycak
SM5534 Cemreveannesi ciddimisiniz o hastaneyi duymamıştım şok oldum şuan bende düşünüyordum gitmeyi Hatice hocaya allahım kimlere güvenicez yaaaa
anonim05 Cemreveannesi bende adnan kahvecide oturuyorum burasi bana cok yakin oldugu icin dogum ucretini ogrenmek icin aradim bugun bilgi vermediler gidip gorusecektim fiyat icin bunu duyduktan sonra gitmem kime guvenecegiz biz dogumuma cok az kaldi
Cemreveannesi SM5534 az önce haberlerde okudum maalesef yenıdogam yoğun bakım doktoru çocuğu boş yere entube etmıs aılede suphelenınce şikauetcı olmuşlar Doktor adı Hayrettın yıldız
SM5534 Cemreveannesi ayyy inanmıyorum . 3 haftadır tıp fakültesi olmak için işlem yapmıyorlar,hiç duymamıştım bu hastaneyi çok şaşırdım yaa
SM5534 Cemreveannesi ayyy evet ya kime güvenicez nasıl yol izlicez bundan Fırsat bulup medicana ve diğerleri fiyatları kaç yapar kim bilir artık Alalhım sen yardım et yaaa
Cemreveannesi SM5534 ben artık hcbırıne güvenmiyorum ama mecbur kalıncada artık hcbıseyın peşini bırakmayalım
SM5534 Cemreveannesi eevt kesinlikle güven yok olmazda en iyisinde bile sıkıntı çıkar allahım çok kötü ürpertici ya şubatda nasip olursa doğum olacak bu şekil çoğu insan ortada kalıyor gibi
Cemreveannesi SM5534 Siz yinede çok haberlere bakmayın moralınızı bozmayın Allahım evlatlarımızı korusun 🤲
SM5534 Cemreveannesi Amin canım inşalalh sağolasın hepimizin yavrusunu korusun Rabbim valla ya medicanayı secicem yada başka hastane allahım kimseye güven yok
Cemreveannesi SM5534 bulunduğunuz yerde şehir hastanesi varmı ben şehir hastanesinde doğum yaptım çok çok memnun kaldım
SM5534 Cemreveannesi Yakınımda yok canım beylikdüzü Adnan kahvecide oturuyorum bu durumda oralarada güvenemem ya yine özel secicem ama bilinen adı çıkmayan düzgün bir hastane
Cemreveannesi SM5534 erdem hastanesi güzel guvenılır dılersenız bıde oraya bakın varsa yakınızda erdem hastanesi
Azraaa2 anonim05 bende 34. Haftamdayım Hatice hanıma gitmek istiyordum perşembe günü açılıyormuş fiyat için gidip görüşecektim