clkhtce Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim ve grip oldum ilaç harici önerebileceğiniz neler var zararsız olan yardımcı olursanız çok sevinirim
Susenasu clkhtce ben de aynı durumdayım 5+4 çok ağır grip oldum zaten öğretmenim ayın 2 haftası griple geçiyor🙄 her yerim ağrıyor hapşırmaktan gücüm kesildi ne yapacağımı şaşırdım
Alyadnz33 clkhtce bişey soracağım konuyla alakasız bende 7 haftalık hamileyim ve sol kasık ağrısı arada çekiyorum sende de oluyormu karnının içi ağrıyor mu
Susenasu clkhtce teşekkür ederim size de geçmiş olsun💖 mandalina portakal yiyip dinlenmeye çalışıyorum umarım çabucak toparlarız
Alyadnz33 clkhtce bende bişey oldu diye çok korkmuştum hastane çok uzak belim ağrıyor karnımin içi ağrıyor basım dönüyor kötüyüm aslında ama kanama falan yok çok şükür korktum onun için yazdım
clkhtce Alyadnz33 umarım bi sorun yoktur lekelenme falan olursa sorun oluyor genelde kalp atışını duydunuz mu
Havvabektas clkhtce ben Ihlamur bol limon ve bal içtim Sabah akşam bi bardak ve parol sabah akşam içtim iki gün atlattım
58Vildan 1-2 diş sarımsak doğra yada ez 1 tatlı kaşığı bal bir iki damla limon sabah akşam taze hazırlayıp ye 🤌
glycnkrt clkhtce doktorunuza sormadan hiç bişey kullanmayın lütfen. ıhlamur bile önermedi doktor bana.
xAnneyiMx clkhtce sarımsağı küçük küçük dograyin bir tatli kaşığı bal ve bir iki damla limon karıştırın ve yiyin. Beni bir gunde iyilestirmisti. Gunde iki kez.