68pembemavi01 Bugun nerdeyse 2 3 kere anca hareket etti dikkatte etmedim.iş yaptığımdan fark etmedim 39+3 pazartesi yine doktora gidecem birşey yoktur inşaAllah dün geldim doktor’dan. Yeri daraldığı için mi azalma oldu.
Kze 68pembemavi01 bazen biz yorulunca onlar da yoruluyor oyle de olabilir takip edin aksama kadar bence ayniysa bi acile gidin
turkan403 68pembemavi01 sağlıkla gelsin inşallah haftasına girmişsiniz yeri daraldı için bazen iki üç kere hareket edebiliyo ama gün içinde çok az hareket ediyorsa bı acile gidin derim
Seher5 68pembemavi01 bizimki de bu sabah bizi çok korkuttu hareket etmedi geceden beri bir yerde toplandı Sonradan bir şeyler yiyince uyandı son 9 günümüz kaldı hayırlı kucağımıza alalım inşallah
68pembemavi01 Kze @turkan403 Dün gittim herşey yolundaydı çok şükür birde gün sabaha kadar kasık ağrısı çektim yanı iğne batar gibi oldu belim de 2 gündür fazla ağrıyor inşaAllah artık hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağıma alırım🤲🌸
turkan403 68pembemavi01 rabbim kolay eylesin inşallah haftaniza girdiniz için heran gelebilir 🤭 ya bel ağrısı bnde iki gündür çekiyorum öyle böyle degl 20haftaligz normal midir korktm ben dünden beri kalkmak istemiyorum hic
68pembemavi01 turkan403 inşaAllah canım hepimize hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim Benim de ağrıyordu ama yine de doktorunuza sorun.Normaldir bebek büyüdüğü için canım🌸