Brcndnz Selam annişşş adayları 🤗 biz 15. Haftadayız ama ben hissediyorum hareketleri nerede olduğunu herkes daha erken diyor ama elimi koyduğumdaaa sağ ve ya sol tarafta olduğunu attığını hissediyorum devamlı olmuyor arada sizde de oluyor mu 😍 mümkün mü
Elifkedi Brcndnz ilk 15.haftada TV izlerken kızımın birinin tekmesini hissettim küçük bisidi ama hissettirdi 20 den sonra daha net belli oluyor tabi
Bettby Brcndnz ilk hamilelikse cok zor hissetmen cnm hatta doktorlara göre kesinlikle bagırsak hareketleriyle karıstırıyosun diyorlar bilemiyorum ben 18 de hissetmiştim ilk
Mimnak 13+5 im midem bulantım karın şişkinliğim gaz problemimden baska hiç bişey hissetmiyorum keske hemen hissetsek bebeği o zmn dayanması belki daha kolay olurdu
zerrindibic Mimnak ozaman dayanması daha kolay ama bir an önce kavuşmak için sabırsızlanıyorsun bu defa🤫 25+4 deyim Bian önce sımsıkı sarılıp kokusunu içime çekmek için Şafak sayıyorum... 😰🥰😍😍😍😍
Demet96 Aynen canımm ben de 15 lerde hissediyodum doktora dedim de bana gaz gecişleri de olabilir dedi 😂hevesimi kirmişti o zaman ☺️
Srfn11 Brcndnz Bende o haftalarda hissetmeye baslamistim 19. Haftadayim smdi icerde takla atiyor velettt 😳😂
ebrarmom08 Brcndnz bende 15 haftaligm bgn sag kasgmda 3 sefer bi atma.oldu bagrsagin kasikta isi ne cocuk tekmeledi demiyoruzki sadece ufak bi atis.diyoruz. 😐
Brcndnz ebrarmom08 ben çoktan hissediyorum ve çocuk ben taraftardays diğer Tarafa yattığımda hissediyorum ağrı oluyor