Arkadaslar meraba
Suan 9+3 gunluk hamileyim ama kafama bise takiliyor beni aydinlatirsaniz sevinirimm.
Iki tane cocugum var bu arada.
Ilk cocuguma biraz gec hamile kaldim o yuzden ovulasyon testi yapmisdim evde ayni saatde hergun gercekden de yumurtlama gunumu 13.gunde gormusdum sikinti olarak prolaktin hormonum yuksekmis o yuzden hamile kalamamisim ilac kullaninca o ay hamile kaldim.
O yaptigim ovulasyon testini takvim uygulamama kaydettim gercekden de yumurtlama gunu bariz belli oluyordu karin agrim kasik agriimm arada gelip gidiyorduu.
Bu arada 28 gunde bir regl oluyordum.
Her neyse agustos ayinda cocuk icin karar verdik rabbimde cok sukur nasipp etti ve suan hamileyimm rabbim isteyen her kadina nasip etsinn insaAllahh 🌸🌸
Son adet tarihim 15 agustos du her neyse gel git zaman yumurtlama gunum yaklasdii 12. 13. Gunde benim yine ara ara karin agrim bel agrim kasik agrim oluyordu dedim heralde yumurlama o gunlerii degerlendirdikk taa kii 3 gun sonraa yanii 16. Gun bende sag tarafimda siddetli bir agrii barizz bellii yanii nasil agriyor ama kasik batmasi agri derken ben galiba bugun mu oluyorr yumurtlama yoksa bebek mi tutunuyor diye kararsiz kaldim
Size sorumm acaba 16. Gunu cok agriyan kasigim yumurtayi o gun catlatti yoksa 3 gun once olan iliskide yumurta spermi kabul edip de vucud kendini hamileligemi hazirladii anlamadim basina gelen var mi boyle bisee yumurtlamayi gorupdee 3 4 gun sonra kasik agrisi yasayan oldu muu o gunu de degerlendirdim her ihtimale karsii gercekden de bebek sag tarafimda olusmus ultrasonda hep sagda bakti doktor.