Serivebebegi Kızlar pozitif testten sonra çarşamba günü kan verdim betaya baktırmak için sonuç 77 çıktı cuma gidemediğim için bugün acilden kan verdim beta 3gün de sadece 80 olmuş 2katı olması gerekirken bu durumu yaşayanlar var mı Kimyasal gebelik mi ?
tosbito Serivebebegi kimyasal olma ihtimali yüksek. 2 gün sonra tekrar aynı saatlerde kan verin bence. 48 saatte en az %60 yükselme olmalı deniyor.
Serivebebegi Alyadnz33 acildeki kadın Doğum olmadığı için sonuç için gitmedim e nabızdan takip ettim pzrtsi kadın doğuma gidicem
A_nuur19 Serivebebegi kuzum benim de az artıyor bak 9 Ekim 71.9 ile öğrendim 11 Ekim 119 çıktı 16 Ekim 210.0 çıktı banada kimyasal diyolar burdakiler falan ama bekliyorum bidaha kan vermedim kanamam ağrım yok bakalım hayırlısı inşallah yükselir kuzum
TugceOrak Serivebebegi artışı takip edebilmek için aynı hastanede aynı saatlerde verseniz daha iyi olur
Serivebebegi TugceOrak evet okudum öylede sağlık ocağına dün gidemediğim için mecbur acile gittim pzrtsi aynı hastanede poliklinikte baktırcam artık mecbur beklicem