Bir İlk kızım Ece isminin hakkını veriyor tam bir kraliçe edasında lider ruhlu , İkincisi 1 ay sonra olacak onada, Nisa ismini koyma kararı verdik inşallah... Hayırlısı🙏
merveninminigi Calyipso ahahahaha 😂 iyi demişsin valla benimkiler o cümleyi duymamak için kötü yorum yapmadılar 😂
merveninminigi Calyipso ben taşıyosam kimseyi ilgilendirmez ne isim koyacağım istediğimi koyarım saygı duyarlar ya da duymazlar onların sorunu 🤷🏻♀️😂
tesbihlibebek Oğlum olacak eşim tahir isminde tutturdu dedesinin dedesinin adı imiş ben beğendim sıkıntı Yok anlamıda güzel ama diğer isminide İlker istiyorum ♥️ tahir İlker ♥️ İlk erkek demek anlamı e zaten oğlumuz hem ilk çocuğumuz hep ilk erkek yani hatta ilk torun 😂 ama eşim no
Elfsr12 Gulhannn Aaaaa kendimi yanlız hissediyordum çevremden deva ne nasıl isim o öyle lafları duymaktan sıkılmıştım bizim için anlamı çok büyük Rabbim sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Gulsah2310 HayalYaren yeğenimin adı defne bizim ufaklık kızsa masal olcak ben iki isimde severim karar senin 😍