mimli hastanede çalışan 8-9 ay önce oradan ayrılan çocuk doktoru şuan doğum yapacağım hastanede çalışıyor, yanı kadının yorumlarını okudum ettım olumsuz bısey gormedım zaten doğum yapacağım hastane de başka çocuk doktorları da var. dün kadının profılını ızledım de şafak hastanesını desteklıyor hem goptakını hemde muhurlelenı onların paylastıgı kamu oyuna olan duyuruyu paylasmıs. Zaten o hastanede devamlı kalmayacağım doğumdan sonra kadın doğum doktorumun eşine devam edıcem baska bı hastanede ama hastaneden çıkana kadar mecbur komtrollerını bebegımın kım yapacak. Erken doğum rıskı olan bırıyım doktorumu da bırakamıyorum serklajlıyım bılmıyorum korkuyorum. Eşimde bende daha evvel bi kayıp yaşadığımız ıcın bebegımızın çıkmasını beklemeden o hastaneyı katarız bırbırıne neden yatmış kan sonuçları ney neyı var detaylı bılgı almadan bebegımın sağlığından emın olmadan aıle dostumuzda kı doktora bılgılerı verıp doğru mu degıl mı dıye onaylatmadan oturup bebegıj çıkmasını beklemeyız. Ya o hastanede çok erken doğan bebekler de yaşamış doktoru o kadınmış ödul bile almış siz ne yaparsnız dünden berı uyku gırmıyor gözüme