newmommmyy2 Kızlar memorial 24 bin dedi şuan ve doğum paketini en erken doğumdan 1 hafta önce alabiliyormuşuz şuan 13 haftalık sayılırım mayısın başında doğumum o zamana ne kadar artar sizce her aymı artıyor bu fiyatlar nasıl oluyor bilen varmı
Merve-metin newmommmyy2 benim bildiğim 6 ayda bir artıyor ama tabi muayene ücretine zam yaptıkları takdirde anlayın ki doğum ücreti de artmış oluyor
Nilasya12 newmommmyy2 merhaba bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın doğum paketi gebelik baslagıcında olmuyor mu tahlilleri ve doğumu muayeneyi kapsayacak sekilde bilginiz varsa beni de bilgilendirebilir misiniz 😊😊
newmommmyy2 Nilasya12 muayene ücretleri sürekli arttığı için öyle eskisi gibi kapsamlı bir doğum paketi satmıyorlarmış artık sadece doğum ücreti 2 gün yatak ücreti ve ilk kontroller için paket varmış onuda en erken doğumdan 1 hafta önce alabiliyormuşsunuz
Nilasya12 mamaofgirls istanbul memorial veya medicalpark (Bahçelievler ) ile görüşmeyi düşünüyorum da bende doğum paketleri için hiç bir bilgim yok 😊