Zeynep6095 böyle laflar sayesinde çevremizde ne kadar ahmak insan olduğunu öğrenmiş oluyoruz ama ne fayda ben de kontrole gitim kaynanam aradı cinsiyet be diye ısrar eti ki normalde öyle biri değildir sonradan arkadan bir ses geldi neymiş neymiş diye eltim aramızda üç ay var ona ilk kız denildi hafif hayal kırıklığına uğradı oda eşiyle kaynım normalde cinsiyet ayrımı yapan biri değil ama içimde bir his var dedi sonra değişecek gibi o arkadan neymiş neymiş diye Soran da oymuş çünkü Kayın Babam da yanında olsa olsa asla sormaz neymiş neymiş diye Doktor kıza benziyor dediğim gibi kaynanam hayırlısı dedi kızım çok sevilen değer gören bi torun kayın babam acısından bebeğimi duydu zaman bile asla kimse kızımın yerini almaz dedi ama gel gör ki biz cinsiyeti öğrenmeden önce kaynım oğlumda oğlum öğrendik yine oğlumda oğlum insan akıl edip demez mi ya benim abiminde belki isteği o yondeydi bari yanında yapmayın abimi geç yengeme de şükür öyle evlat cinsiyet ayrımı yapan biri değiliz ama böyle cinsiyet ayrımı yapan insanlardan nefret ediyorum kaynanam her söylendi zaman sus ayıp diyor ama en son eşime dedim boşa demiyorlar gormemisin bi oğlu olmuş almış açmış şeyini diye ben sana diyemedim ama gerçekten öyle dedi güldük daha cahil dedik geçtik biz onun eşinin hastane masrafını karşıladık sürekli aradık sorduk ama ben onlardan bi hayırlı olsun lafını duymadım hiç bu hamileliğimde çok şey gördüm ondan çoğu kişiye cidi anlamda hakım helal değil