Aeell Wolf13 bu dogru benim kızımd admar vardı oglum oldu yıgenımde damar vardı oglan oldu kuzenımde damr vardı oglan oldu
ZeynepDuru17 Wolf13 ben Instagram da görmüştüm acaba damar gözünün kenarında mavilik yeşillik gibi bildiğimiz damar mı 🤣 hiç anlamadım doğrumu bilmiyorum ama
Mini_baby Wolf13 çok duyuyorum bunu benim kızımda da var bir tane daha yaparsam göreceğiz doğru olup olmadığını 😂
Sara_bebek Aeell Benim kizimind kaşiyla burnu arasinda damar vardi herkes arkasi erkek diyordu oyle oldu hsmileyim oglum olucak Allahin izniyle
Busrasisman yeni_anne2 iki kaş ortasinda mavi damar olursa erkek olmazsa kız olurmuş benim kızım 2.5 yaşında 1 aylık hamileyim mavi damar yok demek ki yine kızım olacak 😂😂
Prenses27 Busrasisman nasıl ya benim kızımda 16 aylık ben hamileyim şimdi kaşının ortasınamı bakacam mavi damar varmı diye 🤣😂 ama yok sanırım hiç dikkatimi çekmedi 😅😅
Annebebek000 Wolf13 evet ilk cocugumda vardii burun hizasinda burun ustunde kas arasi derler arkasi erkek olduu
1_papatya Wolf13 göbeği dışarda olursa eğer arkası erkek diyorlar 2 aylık bir oğlum var göbeği biraz dışarda duruyor bakalım ilerde 2. Olursa kız mı olacak erkek mi merak ediyorum
Iraz Wolf13 kızlar yanlış hatırlamıyorsam annem şey derdi mavi damar olursa arkası aynı cinsten olur diye sanırım bende varmış arkamdan kız kardeşim olmuş yanlış hatırlamıyorsam annem böyle demisti ya
Sumisali_ Wolf13 bizde olmadı ilk kızım da damar var hemde o kadar belirgin ki her gören ardı erkek dedi ama ikinci kızım doğacak haftaya 😊
Birbebekannesi01 Wolf13 doğru mu bilmem ama maşallah kiz gibi güzel bi oğlum var alnının ortasi hafif yeşil damarlı ve ikinci erkek geliyo nasipse 😀 bana bunun arkasi kesin kız olur yüzü gözü güzel demişlerdi hani smdi neredeler diyorum 😂😂
Wolf13 Birbebekannesi01 benim oğlumda kız güzeli, mavi damarı var , peşi kesin kız diyenler varr , damarı gören de peşi erkek bunun diyen de var 🤣🤣 karışık işte bakalım ne cikcacak 😂☺️
minismom Birbebekannesi01 hahaha benim kızımıda erkege benzetiyolar arkası erkek diyolar bide o kadar emin konusuyolar ki 😂 demek ki dogru degilmis 😂
Seyma2424 Oğlumda vardı o damar herkes peşine erkek geliyor dedi kız oldu ☺️şuan 3. Ye hamileyim yine kız hurafe