beyza2912 merhaba arkadaşlar 25+5 haftalık hamileyim dün doktora gittim. Doktorum suyumun biraz fazla olduğunu söyledi. Ama şeker yüklemesi teslim temiz çıktığı için yani şekerim olmadığı için bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ama işte panik ile İnternete baktım. Erken doğum olabileceği yazıyordu. Doktorum öyle bir sey demedi ama gene de çok korktum. Başına gelen var mı acaba erken doğum olur mu? Size sormak istedim.
tsr45 beyza2912 suyunun 5-25 arası olması gerekiyor. Ben de 24+3 üm bebeğimin bitün gelişimi normal olmasına rağmen (4k.doğum doktoruyla görüştüm) dün izmir şehir hastanesinde perinatolog ibrahim suyun az bebeğini her an alıp kuvöze koyabilir orda yaşatmaya çalışabiliriz ki bu en kötü senaryo dedi…ki benim 9yani aralığın içinde su seviyem. Sen korkma ve acil alınması gerek vs dediklerinde mutlaka farklı doktorlardan da görüş al
aysetkr33 beyza2912 beyza2912 merhaba bende şuan 36+4 gebeyim ikinci gebeliğim ilkinde böyle bı sıkıntı yaşamamıştım ama ikinci gebeliğim de 32 haftadan sonra suyumda fazlalık çıktı benimde üstelik şeker yüklemem iyi çıkmasına rağmen doktor direk şeker tüketimini ve meyve tüketimini kesti bakalım suanlik iyi gidiyoruz inşallah bı sıkıntı olmadan 2 hafta daha goturebilirsek çok iyi olucak
Rabiamina beyza2912 benim de suyum biraz fazla aşırı değil şeker de çıkmadı. Doktor yine de şekere dikkat et korkulacak bir şey yok dedi. Tavsiyem sadece doktoru dinleyin kimin hangi seviyede su fazlalığı olduğunu sadece doktoru bilir. Yok yere üzülüp stres yaşarsın sadece
Asli98- beyza2912 bu durumdan bende muzdaribim 24. Haftada bana da suyun fazla dendi bende de şeker vs çıkmadı durup dururken de artabileceğini söyledi doktorum. Sonra 27. Haftada tekrar kontrole gittim yine suyum fazla görünüyordu erken doğum vs riski olduğunu söyledi bende bu durumdan korkup 2 tane farklı doktora daha göründüm 1i suyun normal bu aylarda artması normal sonra yine düşer kendiliğinden düzelir stres yapma dedi 2. De abartılacak kadar bir su fazlalığın yok dedi. Kime inanacağımı şaşırdım 😂 akışına bıraktım 30. Haftada bir daha kontrolüm var şöyle düşünüyorum aşırı bir su fazlalığım olsa 3unden 1i mutlaka söylerdi başta çok stres yaptım çok üzüldüm şimdi akışına bıraktım ☺️
beyza2912 tsr45 yok doktorum oyle bir sey demedi seker olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz merak etme dedi. Ama ben gittim İnternete baktim aslinda internettte her yazılana güvenmemek lazım ama ben de bir an korktum erken doğum diyince açıkçası ama doktorum bir sıkıntı yok dedi.
Makbule_ Bana da 24. Jaftda suyun fazla demişti detaylıya girdim normalde 25 olurmuş benim suyum 22 çıktı testlerim de temiz çıktı 29.haftamda erken doğum riskim başladı sancım vardı birde iç çamaşırım ıslandı gibiydi suyum geldi sandım test yaptı suyum gelmemişti ama nst de düzenli sancım çıktı 1 gece hastanede yattım 30.haftada kontrole gittim doğum pozisyonundan çıktığını normale döndüğünü söyledi sevinmiştim ki kordon dolamış 2 tur pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek dikkat edin iş yapmayın bana hep öyle dedi iş yapma yat demişti
CeylanAk Benimde suyum fazlaydı 22.haftadan beri 29-30 arasındaydı benimki şeker kaynaklo ama şekerimi ne zman düzene soktum suyumda geçen hafta 12 seviyelerine düşmüş tabi düşene kadar bende düştüm 😂 erken doğum riskş var ama doktorum bana canımı sıkmamam geerektiğini söyledi
Eco12 @beyza2912 selam ,sakın korkma .İnternete ne yazarsan yaz kötü şeyler yazıyor .Bana da fazla demişti .Karbonhidrat ,şeker ,meyveyi kestim bir haftada normale döndü .Beslenmeyle halloluyor yani .
beyza2912 Çok teşekkür ederim hepinize. Zaten kendi doktorum da bir sıkıntı olmaz seker olmadığı sürece dedi. Bide çocuğun midesi yerinde ise bir sorun olmaz dedi. Kötü bir şey olsaydı zaten söylerdi. Ama ben genede sormak istedim.