Kızlar 4 gün önce yavrumu kucağıma aldım hepinize çok kolay doğumlar diliyorum
Bu benim ikinci doğumumda haftam40+5 te çarşamba günü doktor kontrolüm vardı o gece birden saat 3 gibi suyumun geldiğini farkettim bir bardaktan fazla gelmişti yatak hep ıslandı eşim çalışıyordu yanımda annem vardı kalktım ve duşa girdim ilk doğumum suni sancılı olmuştu ve suyum gelmemişti o yüzden çok heyecanlandım sonra eşimi aradım geldi 4 gibi hastaneye gittik ebe açıklığıma baktı 2 cm sancım hiç yoktu doktorumu aradılar yatış verdi ama ben kabul etmedim evde sancımın gelmesini beklemek istedim sabah gelicem diye imza atıp hastaneden çıktık eve gidince tekrar duş aldım ama sancılarım hemen başlamıştı direk10 dakikada bir geliyordu biraz kuran okudum sonra kendime kahvaltılık bişeyler hazırladım saat 6.30 gibi artık 5 dakikada bir ve çok şiddetli geliyordu eşimle hastaneye zor yetiştik doktora haber verdiler açılmam 8 cm olmuş ve ıkınma hissim geliyordu çok şiddetli bi şekilde ebe çok yardımcı oldu bana doktor gelmeden doğurma yırtık olur hep dedi ve nefes kontrolümde hep yanımdaydı artık dayanamıyorum ki doktorum koştur koştur geldiğini gördüm o gelir gelmez çatala aldılar ve ıkın dediler üç dört ıkınmaya bebeğim doğdu çok şükür doktor çok çabuk doğurdun maşşalah dedi vermektense rabbimhepinize su gibi durumlar nasip etsin , bu arada epidural istedim bi ara hemşire dediği açılman çok hızlı ilerliyor epidural yapamam zaten 15 dakikaya bebek gelecek böylece epidurade almamış oldum 🧿🙏🏻🙏🏻🙏🏻