nogger Bu bebek ölümü olayları olan hastanenin birinde takipliydim. Doktorundan çok memnundum ama bu gün öğrendim ki hastanenin ruhsatı iptal edilmiş. İyi olmuş tabi ki ama Bende mecbur doktor değiştirmek zorundayım. Daha önceden gittiğim doktor vardı başka hastanede. Önceki gebeliğim onun vesilesiyle olmuştu ama kaybettik şimdiki de onun sayesinde oldu ama biz maddi sebeplerden dolayı doktoru hastaneyi değiştirdik şimdi tekrar ona gitsem 32. Haftadayız ayıp olur mu ilgilenmesi azalır mı yani hiç bilmiyorum bilmediğim başka bi doktora da son ay gitmek mantıklı gelmiyor offf kafam çok karışık fikir verin bana 🥺
Merve-metin nogger bende aynı dertten muzdaribim bende 22+2 hamileyim başından beri listede olan Medilife hastanesine gidiyordum ama bu olaylardan dolayı etkilendim doktorumdan memnun olsam da orada doğum yapamam aklım bebeğimde kalacak yoksa bende hastane arayışındayım inşallah güzel vicdan sahibi olan hastane ve doktora denk gelebiliriz 🙏🏻🙏🏻
Hfszynp nogger git bence yani işini yapmak zorunda sonuçta br de mecbursun iila gidiceksın ve o da bakmak zorunda.
myavocado nogger bence son ay o eski doktorunuza gidin ve samimi sekilde, hocam ben muayeneye çok istedim ama maddi imkanımız el vermedi size gelemedim diye samimi şekilde söyleyin. Zaten eskiden de bilip gittiğiniz bir doktormuş, zannetmiyorum sorun olsun.
Bergamot nogger neden ayıp olsun canım benim durumunuzu anlatın o da seve seve ilgilenir tabi ki. Başka doktora takipli olup da sırf doğum için son haftada özele giden arkadaşlarım var
nogger Merve-metin Ahh bilemiyoruz ki işte insanları kime güvenicez artık bu devirde çok zor gerçekten. İnşallah dediğiniz gibi doğru vicdanlı insanlara denk geliriz. 😞
Bergamot Merve-metin doktorunuza güveniyorsanız doğumunuzu yapın. Bu hastanelerde doğumda sıkıntı yok ki zaten. Sonrasında küveze alınacak vs derlerse alır başka yere götürürsünüz
nogger Hfszynp evet mecburum yani en azından daha önceden bildiğim doktor olduğu için ona gitmek daha mantıklı geldi de işte onu bırakıp başkasına geçtim diye bilemedim artık insafına kalmış umarım ters tepmez 🙏
nogger myavocado Bende öyle düşünüyorum canım artık açık açık söylerim tüm samimiyetimle yapacak başka bişey yok 🤷♀️
nogger Bergamot Ah işte biz ince fikirli düşünmekten ne bileyim ya inşallah önemsememezlik yapmaz da ilgilenir 🥲
Bergamot nogger öyle düşünmeyin kesinlikle. Bu onun işi sonuçta rica minnet değil ücreti karşılığında yapıyor. Doğum başına da ayrı ücret alıyorlar mutlu bile olur bence 🤭
nogger Bergamot bakış açınıza hayran kaldım şu an. Bende bu açıdan bakayım en iyisi teşekkür ederim 😇