Slvrerdgn Merhaba arkadaşlar 35.haftamdayım Bebek dönmüyor doktor sezeryan dior ama ben normal Doğum istiyorum bilginiz var mı ne yapabiliriz ?
Gulcag Slvrerdgn benim 37de döndü kuzum alttan müzik dinler kasıktan secde pozisyonu yap eğil kalk klozet kullanma alaturka kullan. Dönmez dediler ama bir gece öyle bir hareket etti ki garipti sabaha kadar uyutmadı beni sabah doktora gittim dönmüş kızım 😍🙈
Alyaveannesi Slvrerdgn bende 36+2 oldum bugun kontrolum var en son gittigimde donmemisti insalah bu sefer donmustur diye dua ediyorum 😕
Gulcag Slvrerdgn inşallah kuzum zaten sezaryen da olsa 38den önce almayacak bebekler zamanı gelince dönüyor merak etme 😇
Slvrerdgn YeniAnne55 bizde bekleyeceğiz ama doktor 36 dan sonra dönmezse sonrası zor döner alanı daralacak iyice dedi 😔
eray06042017 32+5 günlük olduk 1 haftadır göğüslerinin arasına kadar hissediyorum ayak tekmelerini bugün de kontrol vardı gittim dedi evet doğum pozisyonunu almış oğlum da 33 te dönmüştü inşllah sizinde döner rabbim sağlıcakla kucaklamk nasıp etsin
Alyaveannesi Slvrerdgn aynenn bizim bebekler inatci cikti ters gelmek istiyolar simdiden ters davraniyolar 😂😂