Prenses27 MomEsra_ bende ona gidiyorum ilk defa gittim yani devamındada ona giderim diye düsünüyorum ama siz neden memnun olmadınız yani 🙃
MomEsra_ Prenses27 tavsiyem imperial onur dündar devamlı gidiyorum gittiğinizde farkı anlayacaksınız bu kadar sevecen cana yakın bir doktor daha görmedim😍kaç haftalıksınız şuan
Prenses27 MomEsra_ 6 hafta daha çok yeni 😊 imperialde kırhan beye gitmiştim ama rahat edemedim biraz daha araştırdım işte deniz beye gitmeye karar verdim ama bakalım 🤔
Semakeles61 MomEsra_ deniz beye hiç gitmedim ama onur beye gitmiştim çok cana yakın konuşaklı bir doktor tavsiye ederim bende
MomEsra_ Prenses27 tabiki sizin rahatlığınız daha önemli deniz bey bana pek samimi gelmemişti o yüzden daha gitmedim
Prenses27 MomEsra_ ben memnun kalmıştım ama tam anlamıyla gittiklerimn hic birine öyle ısınamadımda 🤣 heralde 9 ayı ayrı doktorlarda tamamlayacağım😅
MomEsra_ Semakeles61 evet kesinlikle 🥰 bu arada sanırım tüp bebek deniyorsunuz eşinizde yada sizde bir sıkıntı var mı?
Semakeles61 MomEsra_ amin evlat hasretiyle bu yolda mücadele eden herkesin rabbim kucağını doldursun 🤲🏻 siz de tüp bebek hastası mısınız
Prenses27 MomEsra_ bide ona giderim o zaman 🤣 hepsini dolaşıyorum zaten 🥰 teşekkür eserim tavsiyeniz için 🥰😍