Tugceeayo Bulantılarım yavaş yavaş azaldı sanki ve bugün şaşırtıcı bir şekilde ne midem bulanıyor ne halsiziliğim var turp gibiyim maşallah normal mi bu 😅
MiracAlpinveUmutunAnnesi Tugceeayo Çok normal coook 😂 23 haftalık hamileyim 19 ve 20 haftada bulantı yoktu 2 haftadır sabahları ölüyorum sanki 🙄
Sinemce1 Tugceeayo maşallah ben de 10. Haftadayım midem hiç bulanmıyor eski iştahım da sanki geri geliyor gibi ay hep böyle devam ederiz inşallah 💕
Tugceeayo MiracAlpinveUmutunAnnesi ay böyle gitsin nefes aldığımı ve yaşadığımı hissetmek çok güzel bir duyguymuş 😅 13.14 de geçer diyorlar genelde demekki değişiyor bünyeden bünyeye
MiracAlpinveUmutunAnnesi Tugceeayo Evet ilk oğlumda 7.haftada başladı 13.haftada geçti. Bu hamileligimde 6.haftada başladı hala geçemedi 😀
Tugceeayo MiracAlpinveUmutunAnnesi 5. Haftada başladı benim daha 2-3 gündür iyi olmaya başladım 🤷🏼♀️ Allah kolaylık versin gerçekten zencefilli çay denediniz mi
Tugceeayo Sinemce1 ay inşallah ya normale dönmek çok güzel gerçekten hamileliğin tadını bile alamadım haftalardır valla
Sinemce1 Tugceeayo aynı şekilde valla o tansiyon düşmeleri beni tüm hayattan soğutuyordu elim ayağım boşalıyordu bir anda inşallah geri gelmez o günler 🥲