Mann777__ Kızlar koltuklarım o kadar piski her şeyle siliyorum ama sanki silinmemiş siyahlaşmış resmen yıkamacıya vermiştim ama yok hala aynı. Nasıl silebilirm tertemiz edicek şeylere öneriniz var mı
Balyanaklikoalam Mann777__ yıkamada da geçmediyse kalıcı yerleşmiş lekeler artık sanmıyorum geçeceğini ya da belki kır değildir döşemesi yipranmistir o yüzden o şekilde görüntü oluyor onun da çözümü döşeme değiştirmek ki yenisini alsanız ayni fiyata gelir
Bergamot Mann777__ koltuk yıkamacılar var. Eve gelip buharlı makinayla özel deterjanla her lekeyi çıkarıyorlar. Mevsim geçişlerinde yaptırıyorum mis oluyor 🙏🏻
Cihangir09 Mann777__ yıkamada gecmediyse o siyahlık koltugunuzun kumaşı yanmış demektir malesef başka türlü geçmez artık 🥲
Mann777__ Balyanaklikoalam değiştirmek istiyorum bakalım eşime söyledim her zamanki gibi tamam dedi( yapmicak olsa da tamam diyor)
Nesizade05 Mann777__ yıkamayla geçmiyorsa kumaş ve döşeme artık ölmüş demektir benim de öyleydi değiştirdim yeni koltuk takımı aldım 11 senelikti
Hsnsarem-94 Mann777__ benim koltuklarimi yıkayan yikamacilar koltukları silmeyin solindikce leke içine isliyor demişti bence silmekten vazgevin
Balbebek012 Mann777__ bence kılıfını değiştir leke tutmaz kılıf yaptır en iyisi bu çünkü yıkamada gelmemişse sen o lekeyi hiç çıkaramazsın
Tazeanne123456 Mann777__ bazı lekeler yıkanıp kurudukça kusuyor o lekeyi belki sizin de öyle olmuştur biz araba koltuğumuzu yıkatmış sonrasında lekeler hep kustu ve iz kaldı eskisinden daha beter oldu