Krbeste Merhaba, 24+1 haftalık hamileyim suyum fazla çıktı kontrolde şekerli ve karbonhidratlı yiyecekler tüketme dedi doktor bi sorun sıkıntı yaşayan var mı 😕
1anneeeeee Krbeste banada 24 haftalıkken suyun fazla dedi,27 haftalık gittim şeker yüklemesi yaptık bir sorun çıkmadı şükür,şeker testi yapmadan nasıl tatlıyı yasakladı ki Doktor .Bana birşey denmedi tatlıyla ilgili 🙄
Melosum34 Krbeste benimde suyum fazla 24 haftalığım ve karaciğer enzimlerim yüksek enfeksiyon var şeker tiroid var çocuğum maşallah dirençli dayanıyor 🙂
Asi_07 Krbeste Benim de fazla cnm şuan risk yok sınıra yakın dedi ilk gebeliğimde de öyleydi şeker de çıkmamıştı sorun yaşamadım ama şekerli gıdalardan ve karbonhidrattan uzak durmam söylendi beyaz ekmek de dahildi şuan ki gebeliğimde de aynı şeyleri dedi doktor dikkat ediyorum sizde öyle yapın ve de bol su tüketin çok faydası var umarım sorun yaşamadan atlatırınız bu süreci
Krbeste 1anneeeeee pazartesi günü şeker testi yapılacak ben yaptırmak istemiyordum ama böyle deyince tedirgin oldum yaptıraracağım. Yüksek su erken doğum riski vs oluşturur dedi çok korkuttu Şuan biraz rahatladım bu su oranınızın daha sonradan düştü mü peki ?
Krbeste Asi_07 dikkat ediyorum aslında ama yani çok ciddi bir durum mu bu ? Kafam çok takıldı gece eşimde ben de uyuyamadık 😕
Asi_07 Krbeste cnm erken doğum riski olma ihtimali var tabiki ama dikkat edersen su oranı dengeleniyor sorun olmuyor oğlumda sınırı geçmişti 32 haftalıkken öğrenmiştim erken doğum olabilir diye ciğer geliştirici yaptılar ama çok şükür öyle birşey olmadı 39 haftalık sezaryen doğum yaptım bu gebeliğimde de dikkat ediyorum risk teşkil etmiyor doktorum dikkat edersen su oranı dengelenir dedi şekeriniz olsa da olmasada kesinlikle karbonhidrat ve şekerli gıdalardan uzak durun Allah’ın izniyle birşey olmaz stres yapmayın onunda çok etkisi var