Balgiller kocafethiyee bu yazışmadan çıkın foruma gelin sol üstte üç çizgi var oradan resim yükle deyin o sayfaya yükleyip linkini burada yorumlara kopyalayın
iremhzl eills merhaba cok guzel nerde yaptirdiniz bide cerceveler nerden bende alip icini yaptirmayi dusunuyorum sizin yatakla takim gibi benimki acik ahsap cerceve olcak ama pahali biraz trendyolsa
eills iremhzl iremhzl merhaba teşekkür ederim 🙏🏻 kapı süsü instagramdan melegineli sayfasından. Çerçeveler ve içindeki poster ikeadan. Ama gerçekten cok kaliteli ve şık fiyatını hak ediyor
Tazeanneveminikleri aslan1905_ instagram hesabım yok maalesef canım. Direkt aramayı düşünüyorum da senden ilk bir önbilgi alayım dedim 🥰
Esinti- Secil1991 Merhaba teşekkür ederim 😊 instagramda adeluna_design sayfasında yaptırdım yaklaşık 1 ay önce kargo ücretiyle beraber 840 tlye yaptırmıştım
mervetky babyiscoming_ merhaba ben kendim yapıyorum sayfam var sipariş üzerine renk vs özelleştirip kızıma da yaptım set olarak 💜kaktusluduslerr sayfam https://hizliresim.com/93xswcu
hamileanneebebekk Tazeanneveminikleri 0546 517 22 12 numaralı bi tasarımcı var ben ondan yaptırdım çok güzel arayın derm