Hasret3449 Ve nekadar Küvezde kaldı lütfen bilgi ablamın erken doğum riski var doktor demiş 28 olsan bebek yaşar büyük ihtimalle
Aeell Hasret3449 22 hafta. Dogurdum canım 500 gram 48 gün yattı 1.500 olunca kilosu verdiler suan 2. Sınıfa gidiyor sükür
Seher1234seher Hasret3449 29 haftamda suyum geldi 33 gün hastenede gözetim altında tuttular 33 hafta doğum yaptım bebeğim bir hafta hastane de kaldı . Çok şükür sağlıklı ve kısmet olursa üç yaşına girecek canimm
AnayimBenAna_ Hasret3449 canım bu skandal hastanelerde doğum yapan bir anne ile babanın ropörtajını izlemiştim onların bebeğide 28. Haftada doğmuş ama yaşamış. Yalnız çok iyi bir hastane araştırılmalı yoğun bakım ünitesi olması gerekiyor ekipmanları donanımlı olmalı.
Momellaa Hasret3449 benim yengem 23 haftalık 500 gr bebek doğurdu şuan kızı üniversite öğrencisi ve hiç bir sıkıntısı yok çok şükür
Eceninanne Aeell ayy masallah yaa . Cok sevindim sızın adınıza . Cok güçlüymüş kucuk hanım. Omur boyu saglık ve hayırla yasasın insallah.
Aeell Busssx suan kocaman kız oldu ve dah dun gıbı rabbim hepımızın evladını bagıslasn rabbım onları korusun
Hasret3449 AnayimBenAna_ kendisi de Avcılar Hospital‘de kontrol altındaydı o da bu skandalın içinde ne yapacak bilmiyorum
Gozdenur1334 Hasret3449 amin canım cümlemize :) Rabbim sizin evladınızı da sağlıkla size bağışlasın 🌸