Enfal_06 Hayelllerhayatttlar Ankara’da açıldı 3 gündür açık son ayarda çalışıyor bizden başka kimse son derece açmıyor 😅😅 bi tek bizi mi soğuk anlamadım
Eylul41 Hayelllerhayatttlar hic sicak memleket beni bulmuyor oncesinde vandaydik sonra bitlise tasindik simdide kutahyaya her geldigimiz yer oncekinden daha buz beter bizim kombi 10 gundur yaniyor cati kati birde buz buz ay basi 2 3 bin fatura gelir😁
Booksandcats Gaziantepte de açıldı bu sabah itibariyle dün sıcaktı bugün buz gibi bir havaya uyandık bebiş üşümesin diye açtık iyice ama bakalım ne kadar fatura gelecek 🙈
Begm_01 Gümüşhane kış geldi bende adanalıyım aşırı üşüyorum evde tv battaniyesi aşıyorum hep ben üşüyorum eşim ve ailesi normal karşılıyor daha soğuk olur buralar
myangelson Hayelllerhayatttlar Tekirdağ 2 gündür buz gibi petekleri acmadik ama elektrikli ısıtıcı açıyoruz bazen soğuk olunca 🥲 böyle giderse petekler açılır 😅
Aeell Serya3 bu sene baya soguk olcak Allah yardımcımız olsun tam aralığın sonu ocgın bası gıbi doğum ypıyrm napcaksam
Serya3 Aeell yaa Allah’a şükür ki hayırlısıyla evladınız var ben daha ariyorum keske bende doğursam ya🥹🥺😍
Tgbashnn Hayelllerhayatttlar merhaba bende bu sabah itibariyle açtım tekirdağda yaşıyorum normalde açmazdım ama gebelik olunca açtık 🤭
Aeell Serya3 Uzelme rabbim vermıycegını hayal ettirmezmis daha zamnı var demekk buda imtihanın zor bı ımtıhan ama sonu mükemmel rabbım sağlıklı bı sekilde kucağını doldursun Emın ol birgün umutların yesercek Sen bol bol dua et 🤲🌼
1Ali Kocaelindeyiz açtık mecbur, evin içi bize göre iyi ama yeni doğmuş bebeğimiz var aman o üşümesin🥰
Burcuu_frt Hayelllerhayatttlar izmirdeyim daha yeni battaniyeyle yatmaya başladım 2 gündür ay başı doğum var ozamana açarım artık doğalgazı . Bugüne kadar hep klima kullandım d.gaz fatura nasıl gelir acaba 🤷🏼♀️😂
irem88 Hayelllerhayatttlar iki gündür kombiyi açtık çünkü evde 3 çocuk var hasta olmalarındansa yansın
Bergamot Serya3 inşallah ilerde bir gün kısmet olur da buralara taşınırsınız 🌸 her güzel şeyin bir de kötü yanı var. Mesela yazın cehennem gibi oluyor ahah 🤭