Zeynp 12fatma doctor?? Hayır keşke diğer kelimeleri de İngilizce yazsaydınız Böyle az havalı olmuş Öyle çok havalı olurdu
Meryemsefa 12fatma canm bende yozgatta yasiyorum esimin tayini dolayisiyle ama orda iyi bir doktor yok ankaraya ozel klinige gidiyorum kontrollerime ama normal.dogum olursa ankarada dogum biraz zor olcak yetisebilirmiyim korkusu var o yüzden marasta annemin yaninda yapmayi planliyorum doğumu bende cok kararsizim marasta ne duzgun doktor ne de duzgun hastane var napicami bilmiyorum
Pszge Hilal Vatan hastanesinde canım bende ona gidiyorum bide Hakan beyazıt var ona da gidicem gebelik durumu olursa genetiğimle patalojimle hilal hanım ilgilendi hep
oguzs Zeynp bence de cok sacma doctor yazilmasi. O kadar ingilizcen varsa hepsini ingilizce sor ingilizce cevaplayalim
12fatma Meryemsefa benim 3 gebeligim henüz çok yeni hamileyim ama doğum fobim olunca doctor arayışına çıktım aslında epidural dogumuda düşünmüyorum degil hangi hastane yada hangi doctor yapıyor onada bakıyorum
Zeynp Pszge yok gerilmedim Tanımadığım insanlar için tatlı canımı hiç sıkmıyorum Hamileyken insanların ağır ergenleşip saçmaladığını da burda gördüm ben Var çok çeşit Sen çokta şey yapma
ekintopalca Ben megaparkta müjgan özdarendeliye gitmiştim ahmet hakana gittim gebelik olduktan sonra koray senere gittim ilk iki kontrole şimdi 14 haftalıgım semih yancara devam ediyorum
Pszge Zeynp hala gerginsin canım c harfiyle insan analizi yapmak çok ilginç bence sen çok şey yapma 😉
Zeynp Pszge psikolog musunuz doctor filan mı yoksa 😂 ya da çok hissiyatlısınız Ama bakın sizde o çeşitlerden bir tanesisiniz haksızlık etmeyeceğim size Neyse daha fazla muhattap olmayalım çok gerginim 😂