Kkklelp Akıntım var gibi göğüs ağrısı azalmış mide bulantısı kesilmiş normalmi bu durum biraz tedirgin oldum
Asi_07 Kkklelp normal cnm gebelik serüveni biraz farklı birden kesilir sonra bir bakmışsın tekrar başlamış tedirgin olmayın içiniz rahat etsin isterseniz doktora görünün
BabyPelargos Kkklelp ay ben de gitti sanmıştım 😂 1-2 gün sonra kusmayla geri döndü hem de daha şiddetli
Oksuruksurubu Kkklelp bende aynı sizin gibiyim valla hamile olmamak delilik kesildi arada bulanınca seviniyrm yaşıyor diye😂😂
Kkklelp rumikaa inşallah normaldir insan bi panik oluyor rabbim sağlıklı sohhatle evladımı kucağıma almayı nasip etsin 🤲🏻
Anhky3647 Kkklelp bizede haber verirmisin şuan bendede aynı durum var 7+6 yız iki gündür mide bulantım durdu
BabyPelargos Kkklelp amiiin. Sağsalim kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻 sakin olun stres bebeği çok etkiliyormuş
1merves Kkklelp karnıma düştü 3hafta oldu bulantı başladı cuma günü doğumum var hala kusuyorum ne güzel bulantınız bitmiş hersey normal sevinin gergin kusmak daha kötü 😊
Mervealya1992 Kkklelp normel herkesınkı farklı zamanda kesıldıılk kızımda 6sa basldı 12 de bitti bunda 6da basladı 10. Haftada bitti