Kubra001111 Lavanta8 merhaba canım bitkisel kurle başladı eşimin vitaminlerle devam etti ilaç değişiklikleri oldu hem kanına baktirdik her ay hormonlarına hemde 3 ayda bir sperm testi yaptırdık kişiye özel tedavi veriyo
Kubra001111 Seelliinn hayır bu küru yaptığımda herşey yolundaydı ama eşimin degeri düşüktü tutmadı ozamab
Busetacir Kubra001111 korkma canım içini rahat tur stres olma. İlaçlarını kullan ve kendini hiç yorma. Allahın ziniyle güzelce tutunacak🥰
Busetacir Kubra001111 haydi bakalım hayırlısıyla yükseliş görürsün inşallah. Diğer yorumumda da hızlı yazdığım için yazım yanlışları yapmışım kusura bakma😊
maviskokiz Kubra001111 Kubra001111 canım bişey sorabilir miyim kahverengi akıntın çok az ve açık kahve miydi bende de öyle bir akıntı var dün negatifti ama döner mi pozitife bilmiyorum 3 gün var adete
Kubra001111 maviskokiz beklemeni tavsiye ederim biraz açık biraz koyu azar azar geliyor canım her gün oluyo ama az da olsa bekle artabilir ben hamile olduğumu bilmiyordum bile umarım sağlıklı bir beta artışı olur bugün tahlil verecegim
maviskokiz Kubra001111 inşallah hakkında hayırlısı olsun bende de adet düzensizliği var 22 sinde erken gebelik testi yaptım negatifti şuan 43. günüm regli olmadım hala