Kubra001111 Canannndvrz sizin sonucunuz çıktı mı benimki de 8 milim olmuş inanın bakmadı direkt smart testi söyledi ben de ben bunun için gelmedim dedim yaptırmadım çıktım idrara sık çıkıyorum dedim ilaç yazdı lekelenmem var dedim sökülür bugün de yarın da dedi
Canannndvrz Kubra001111 yok canım daha çıkmadı sonuc yani 10 mm olmus benim ama adette olabilirsin hamilede dedi yani hiç bi adet belirtileri yok 4 gündür basım dönüyor midem bulanıyor bilmiyorum ne çıkacak sonuc
zehranur0113 Kubra001111 yanlış olamaz canım benim ilk kızımda da direk çıktı canım için ferah tut kan ver
Kubra001111 Canannndvrz Allah’ım lütfen lütfen lütfen lütfen çok dua ediyorum Beta da görmek istiyorum ancak o zaman inanabilirim
Kubra001111 Canannndvrz adetim 4-5 gündür olması gerekiyor ama kahverengi lekelenme devam ediyor tam kırmızı sökülmedi bir defa soğan suyu içtim yine sökülmedi
Cimcime30 Kubra001111 doktorun kımse dırek bırak rahım kalınlaşması hamıleyken denolur onu kana bakmadan bilemez bırde testın pozıtıf cnm
Canannndvrz Hiç bisey içme canim sakin yazdigini da içme Birtane daha test al yap çıkarsa yarın sağlık ocağına kan ver
GirlandBoy_Mom Kubra001111 ee sen hamilesin canım gözün aydın bak Allah’tan umut kesilmez dedim ya çok sevindim
minismom Kubra001111 hamilesin 😊 tebrikler ay doktora bakıp test yapmadan sogan suyuna devam etseydn nolcaktı acaba bi kan tahlili istemek bu kdr zor olmamalı bence yani doktorunu degistirmelisin
Kubra001111 minismom rastgele devlet doktoruna gittim zaten kahverengi lekelenme var diye gebelik olacağına ihtimal vermemiştim eşim tedavi gördüğü için
minismom Kubra001111 beklemedigin bi zamanda geliyo stn canım insallah kanla netlestirirsin sag salim kucagına almak nasip olsun ☺ bu arada devlet ozel farketmez arastırırsın iyi bi doktor devlettede bulsan ona gidersin insallah iyilerle karsılasırsın ☺
Kubra001111 zehranur0113 İnşallah canım inşallah 2 yıldan beri negatifi görünce şimdi inanamıyorum eşim şimdi test alıp gelecek onu bekliyorum saatlerdir