Kardelennnsen Başvuru yaptım hemen dönüş yaptılar ve perşembe günü kesin evde olmam gerektiğini söylediler bi ebe de gelip eğitim verecekmiş bu çantadan alan varmi eğitim zorunlu mu ve eve giriyorlar mi
4oglanannesi Kardelennnsen kardeşim videosunu atmis çok güzel anne bebek sırt çantası ..icerigide guzel
[silindi] Kardelennnsen ben de aldım eğitim zorunlu değil istiyor musunuz diye soruyorlar zaten kapıya gelince çanta için ama ben istiyorum dedim 10-15 dk sürdü emzirme eğitimi veriyor anlatıyor oturup güzelce alsanız da kötü birşey değil ki siz bilirsiniz 💁🏻♀️
Hilalyrdkl Kardelennnsen nasıl birşey bu ilk defa duyuyorum. İlla aramak mı gerekiyor ? Kocaeli’nin genelini kapsıyor mu acaba ? Ve içeriği nedir canım ?
Zeynep1283 Hilalyrdkl evet kocaeli nin genelini kapsıyor içinde senin için 2 adet çay göğüs ucu kremi bebek için bez pişik kremi şampuan vücut losyonu düz kafa yastıgı ateş ölçer var
[silindi] Hilalyrdkl 153 ü arayın en az 28 haftalık gebe olmanız gerekiyor ama. Bağlı bulunduğunuz Sağlık ocağınızdaki ebe veya hemşire bilgi veriyor bununla ilgili zaten süt kartı için de imzalı kağıt veriyor ayrıca başvuru için
Zeynep1283 2 kişi geliyorlar biri emzirme hakkında bilgi veriyor diğeri ise eve giriyor psikolojik konuda konuşuyor
Melek3675 Kardelennnsen doğum yaptım 2 ay oluyor böyle paketten haberim yoktu başvursam bana da verirler mi acaba ya
Melek3675 [silindi] hiç bişey söylemediler pazartesi gidicem sorarım bu süt kartı ne işe yarıyor peki
Hilalyrdkl [silindi] geç görmüşüm hep yazıları . Acaba ben mi hatırlamıyorum benim ebeler neden söylemedi hiç böyle şeyleri bana . Sorucam bunu .