Emel0108 Ya aslında asık değil de bazen keyfi oluyor bazen olmuyor sanırım, insanlık hali. Çok güleryüzlü olduğu zamanlarda iltifat da ediyor ama bazı zamanlarda biraz ciddi olabiliyor. Ciddiyeti bana deneyimli doktor ciddiyeti gibi geldi her zaman. Ben de idareci bir insanım pek sorun etmedim yani. Ben mesleğini çok iyi yaptığına inanıyorum ve dediğim gibi para için sezaryen yapan biri değil aksine normal doğum için teşvik ediyor. Kontrole diye gittiğim gün 39+2de 2-3 cm açıklık vardı ne istediğimi sordu düşün taşın karar ver dedi. Sonra baya bi heyecan yaptım korktum normalden açıkçası. Sezaryene karar verdim dedim sonra beni ikna etmek için uğraştı muayenen çok güzel her şey yolunda neden sezaryen istiyorsun dedi. Suni sancıdan ve normal doğumdan korktuğumu söyledim. Sonra güzelce anlattı etti bir şey yolunda gitmezse zaten direkt sezaryene alırız endişelenme ama normali deneyelim dedi ve güvenip ikna oldum. O gün de kendisi nöbetçiydi zaten doğumumu da kendi gerçekleştirdi. Suni sancı verdiler ve çok şükür birkaç saat içinde doğum yaptım ☺️