Ayyucebanu Rumuz36 21+2 erkek bebek göbek deliğimin altında hissediyorum öyle sürekli de değil akşamları daha çok, kuvvetli hareket ederse hissediyorum genelde solda ama sağda da hissettiğim oluyor pıtır pıtır ☺️
Eseenn Rumuz36 19 haftalığız. Heryerden vuruyor mübarek 🤣 hatta bugün ilk defa tekmeleri dışardan belli oldu videosunu çektim. Elimi koyduğum yere tekme savuruyor teyzesi de bugün elini koyunca hissetti
Fbatmbs Mekselina49 birwz geç görmüşüm kusura bakmayın :) kız inşallah Şubat bebeği sizin bebişin cinsiyeti ne
Fbatmbs Mekselina49 bende öyleydim detaylı ultrasona kadar şüphem devam etti ama detaylıda da doktor net kız dedi ikna oldum artık :)
A14B05T Rumuz36 yarın 23 haftalık oluyoruz gün geçtikçe hareketi artıyor höbek deliğinin altında hem sağda hem solda çok net oynuyor tekmeliyor herşeyini hissediyorum erkek bebek 🥹
Mekselina49 Fbatmbs renkli de gördün mü aynı normal ultrason gibiydi bana yaptığı siyah ekran 10 dk sürdü
Fbatmbs Mekselina49 ilk siyah ekranda baktı benimki de 15dk sürdü yada sürmedi İstanbul Koşuyolu medipolde yaptırdım. Renkliyle yüzünü gösterdi sadece