Zeliha66 Ftmskry yarım çay bardagı ılık suyin icine 1cay kasigi tuz 1cay kasigi karbonat at gargara yap. Eger apsr varsa bian önce doktora git gecmis olsun
Minigimgeliyor Ftmskry keşke bilsem😔 benim de yirmilik dişim ağrıyodu bugün diş doktoruna gittim allahtan ciddi bişey değilmiş. Hamilelerde ilk ve son üç ay zorunlu hal dışında işlem yapmıyolarmış. Sen ağrıyı çekme bi doktora git en iyisi.
Zeliha66 Ben bu gargara ile 2tane 20lik cıkardım 3 4gün cok agrım oldu ne zamn dişcim bunu söyledi hemen geçti. Bide sürekli fırcaladım
kumsal10_K Kızlar slm merhaba öncelikle bende 19haftalik hamileyim çok dişim ağrıyor sızlıyor bu ağrı çekilmez acile gittim hiç bir şey yapmadılar napabilirim çevremde herkez diş doktoruda bakmaz diyor
Zhrcyl kumsal10_K bakarlar merak etmeyin ikinci trimesterda tedaviler yapılabiliyor Sarımsağı ezip ağrıyan diş etinize bastırın anlık kesiyor
Ceku256 kumsal10_K 31. Haftamda olmama rağmen kadın doğum doktorumun imzasıyla 20 lik diş çekimi yaptırdım. Dikiş bile atıldı. Çekmeyin o acıyı bence iyi bir diş doktoruna gidin.
kumsal10_K Ceku256 doktora gittim dişinde sinirler Zarar görmüş alınması gerek dedi kanal tedavisi dolgu yapılması lazımmis ama benim imkânlar buna dahil değil iyi bir hastaneye git dedi