irem_nur Kanlı akıntım var bebek hareket etmiyor belimde ve kasıklarımda ağrı var 32 . Haftadayım hastaneye gitmeli miyim?
Nurcanyokus6 irem_nur bence mutlaka gidin ihmal etmeyin. En azından içiniz rahat eder inş bı sorun yoktur
irem_nur _mucizem_ gidemiyorum evde bir bebek daha var eşim çok uykusu varmış bekle diyor delirticek beni
_mucizem_ irem_nur ayyy saçmalamassın Allah aşkına🤦🏻♀️ riske atıyorsunuz böyle. Bi yakınınız yok mu ?
Tugbayrakdar irem_nur Nasıl bir insan bu ya Allah aşkına sinirim bozuldu gece gece uykum var ne demek ya size ya da bebege bir şey olsa Allah korusun bir taksi çağırın gidin bence gelmiyorsa bile olmadı çocuğunuza götürün o baba olacak adam da uykusunu bolmesin
Sudemurat irem_nur bu yorumdan sonra ağzım açık kaldı sadece senin bebeğin mi bu? Tabiki kalkıp goturucek. Bebekte bı sorun olabilir acilse sezeryan bile olabilir eğer ağrıların çoksa sancin başlamış olabilir riske atılacak birşey değil bu
obli irem_nur nasıl bir rahatlık bu ya? Bu saatte sizi tek başınıza göndermeye razı. Arkadaşınız yok mu size yoldaşlık edecek?
irem_nur PinkBerryy uykusu daha önemli demekki sağlımızdan şimdi zorla götürsem doktor iyi dese ben rahatlarım ama o uykumdan oldum yollara düşürdün gece gece diye söylenip durucak
irem_nur Sudemurat ona göre bir şey yok uykusu bölünmesin yeter istersen evde doğur çatla bomba atsan uyanmaz
Gizem-1009 irem_nur herkes baba olmamalı bi taksi çağırın gidin sonra bir şey olsa siz üzüleceksiniz 😢
Sudemurat irem_nur kalk hastaneye git canım evdeki çocuğunuzda uyuyordur muhtemelen kalkarsa babasını kaldirir. Hem için rahatlar erken doğum olabilir herşeyi düşünmek lazım
irem_nur _mucizem_ farkındayım ama gidemiyorum evde 2 yaşında çocuk var uykudan uyanıp ona da bakmaz çocuk ağlarsa uyanmaz o ailemde uzakta