Diyoler Kızlar bana bi destek atın. Mis gibi kokan KALICI bir yumusatıcıya ihtiyacım var. Yumos sakura denedim kurutmadan sonra bile haftalarca mis gibi koktu ama fiyat tabi…. Cok ucuk fiyatlı olmayan kalıcılıgı yüksek bir yumusatıcı markası önerir misiniz
dika Diyoler yumoş ve vernel isral destekliyor tavsiye etmiyorum önceden çok kullanırdım mavi olanı ama bıraktım bingo kullanabilirsin pembe olan onu kullanıyorum şuanlik peros kullana bilirsin sarı veya mavi olan siz bilirsiniz yinede
lidyaa30 Diyoler vernel yesil sise 1 yil sonra bavulumu actigimda da ayni kokuydu mis gibi oluyor camasirlar ve asiri kalici
V-KARA Diyoler ayy Allah razı olsun 😂🤗 ben perdelerimi yıkadım kıız evim mis gibi koktu daha da dokundukça geliyo burnuma kokusu ben sürekli evdeyim ya alıştım. Memnun kalırsın inşallah 🤗
Gamzeecre Bingo soft sensitive 5 litrelik aldım en son üzerinde bebek fotoğrafi olan gerçekten dalınin yumuşaticisindan çok daha iyi kalıcı ve daha ekonomik.siddetle tavsiye ederim
Diyoler Gamzeecre bingo kuzumun kokusunun ambalajını attım dün. Şişede çok güzel kokuyo ama ben hiç almıyorum koku
V-KARA Diyoler perdeni makinaya atınca birer paket karbonat dök üstüne pis kokuyu da alır. Ernet temizlik karbonatı var ben bulamadım bulsam alcaktım. Normal karbonat döktüm mecburen😂
Diyoler V-KARA beyaz sabun rendesi karbonatla falan yıkıyorum zaten 😂 ernet karbonat rossman ve migroslarda var hep rossmanda daha pahalı migrosta daha ucuz 😂
V-KARA Diyoler ben ilçedeyim yaa 2 tane migros var onlar da bana uzak rossman gratis falan malesef 😂😂 gidersem alırım ama teşekkür ederim 🤗