Mervemasal23 37+3 doğum başlamış 4 cm açıklık varmış bekliycez dediler açılma için ne yapabilirim şuan hastanedeyim
mnrgnc Mervemasal23 sağlıkla kucağınıza alın inşallah.merdiven inip çıkabilirsiniz ben faydasını görmüştüm
tatlibebegim_ Mervemasal23 doktor bana açıklık çabuk ilerlesin diye ördek yürüyüşü ve squat yap dedi ama ben yapamamıştım sancıdan
Meleklerin_annesi_003 Mervemasal23 plates topu varsa üstüne oturup daireler çizin açılmayı hızlandırır
Melliisaa Mervemasal23 pilates topu verdiler mi size vermediler ise bacaklarınız acık çömelin sancı gelince açılmaya yardım ediyor
Meleklerin_annesi_003 Mervemasal23 afyon devletde vardı 🙈 annem sırtımı sıvazlarken bende topun tepesindeydim hemşire gelip baktı bu harekete devam et açılmanı hızlandırmışsın demişti
Ftmaa28 Mervemasal23 çatı ağrısı nasıl bir şey oluyor benm de ağrılarım oluyor arada ama anlamıyorum doğum sancısı mı değil mi
Banup Mervemasal23 Allah yardımcınız olsun inşallah odada yapışacak hareketlerden yapın Allah kolaylık versin sağ Salim kucağınıza alın