ZeynepDuru17 umrumdadegil yok kanka çok ilerde ikiz olurmu bilmem de oğlum olsun istiyorum nasibimde varsa olsun yoksa nasip diyelim inşallah gönlümce sağlıkla sıhhatle bitane ilerde olur ama şimdi no 🤣🤣🤣🙄
umrumdadegil ZeynepDuru17 kırmam ben seni🥺 seviyorum seni o yüzden takılıyorum sevmesem şakalaşır mıyım hiç senle 🥲
Esngl29 ogul_can iyi akşamlar 30 yaş üstü olunca bence genelde aynı şeyleri dile getiriyorlar ablama ve görümceme de bir çok şey söylediler karından sıvı alalım vs falan ama yaptırmadılar çok şükür de bir sorun çıkmadı inşallah sizinde Allah ın izniyle olmaz bir sorun bende 33 yaşındayım 3. Gebeliğim ikiz bekliyorum daha tarama haftam gelmedi inşallah sorun çıkmaz Rabbim hepimizin evlatlarını sakınsın
ogul_can Esngl29 Amin inşallah dün duyduğum andan itibaren çok kötüydüm bugün biraz sakinim cevaplayan destek gösteren o kadar çok arkadaş oldu ki Allah hepsinden razı olsun perinatoloji ye randevu aldım İnşallah iyi sonuçlar alırım Rabbim size de iyi sonuç almayı nasip etsin
Esngl29 Bu arada kızlar bende Sinop’ta oturuyorum hepinize iyi akşamlar.2 oğlan annesiyim bir de kızım olsun diye çok istedim şuan gebeyim inşAllah olur daha var cinsiyet öğrenmeye sağlıklı olsunda inşallah cinsiyeti bıraktım ☺️
ZeynepDuru17 Esngl29 iyi akşamlar canım benim de iki vardır hamile kaldım oğlum olsun die xok istemiştim kızım oldu elhamdülillah sağlıkla sıhhatle geldi ama gönlümde hala o his var inşallah gönlümüze düşüren rabbim gönlümüzde kini ikimizede nasip etsin canım sağlıkla sıhhatle 🥰🤲
byzkedis İyi akşamlaar, hamileliğini 3. Haftada öğrenen var mı acaba bende belirti var ama test yapmaya korkuyorum ümitsizliğe kapılmamak için🪷