umrumdadegil anlıyorum seni canım ev dağınık ta olur bakarsin toplu da olur bir süre geçince çocuğun düzelip evin toplu temiz olduğunda yapacak bişey bulamadığın zaman bu zamanları özlüyorsun ne kadar zorluk cekersen çek küçük hallerini özlüyor insan eşin destek oluyor elinden geldiğince yapıyorsa onada diyecek bişey yok bana da dediler doğur vs hiç kimseden bişey görmedim görmediğim için de çocuğumu sevdirmiyorum layık görmüyorum çünkü iyiyken yanımda olmayan kotuyken beni tanımasın diyorum faydası olmayan insanlar için üzülme en azından büyüdüğü zaman senin çocuğunda bizim emegimiz var baktık büyüttük diyemezler karışmayın ben baktım ben bu yasa getirdim deme lüksün var mesela sen çok güzelsin çokta güzel annesin kimseyi umursama kimseye ihtiyacın olmadan da başarabilirsin inanıyorum sana ki onun için endişe ediyorsun mutlu edemiyorum diyorsun kötü anne olsan bunları düşünüp üzülmez din bile merak etme herzaman yanındayım bacım 🥹 canımsın Allah’ım kolaylık versin oğlunun gönlüne ferahlık versin oku onu bol bol uslu çocuk olması için oku dua et Allah gayret edene yardım eder elbet rica ediyorum herzaman 🤭🤎😍🥺🥲🫂