Nurpoyrz Sevgilimmmmmmm Ben başından beri tüketiyorum,bi sorum yaşamadım yeşillik tüketirken en önemlisi güzel yıkanmış olması lazım
Tazeanne123456 Sevgilimmmmmmm maydonoz ananas kekik çok önerilmiyor bende baştan beri çok dikkat ettim
Guzelanne56 Sevgilimmmmmmm 1 demet yemedıgın sürece suyunu kaynatmadığın sürece sakata da yemekte yemende sorun olmz
Guzelanne56 Sevgilimmmmmmm canım kıloyla yemedıysen bısey olmaz böyle ınce düşünürsen hamılelık geçmez
Gul-5757 Sevgilimmmmmmm kilo ile yemediysen olmaz ben de yiyordum kahvaltıda bi de rabbim sağlık versin olacağı varsa yesen de olur yemesen de ben hep bu şekilde içimi rahatlatıyordum
themom95 Sevgilimmmmmmm hic bisey olmaz ☺️. Ana doktorum kilolarca yiyip kilolarca suyunu icmiyosan biswy olmaz demişti
Kubra1609 Banada hiç bişey olmaz kür olarak tüketmediğin sürece demişlerdi ben yinede yemedim ama bişey olcağını sanmıyorum normal yemişssin sonuçta ☺️
KurabiyeninAnnesi123 Sevgilimmmmmmm kahvaltida veya aksamlari limonlayip yemek yaninda yiyorm o düşüğe sebep olan maydonozu kür gbi kaynatip içenler icin 31 haftaligm kesmedim aksine canm bu hamilelikte dha cok yemek istiyor yiyorm da içiniz rahat etsin istiyorsaniz doktorunuza sorun o yönlendirir
esca344 Sevgilimmmmmmm öyle bir şey yok litrelerce kaynatıp suyunu her gün içmiyorsan sorun yok dedi doktorum hatta kararında yersen faydası olur demişti