oznur567 mamaofgirls Yaa gerçekten mi ama iki doktor 90% kız dedi 1i de kız dedı de son anda aaa pipi mi oo dedi😂😂😂
sweetmom_ oznur567 bildiğim kadarıyla erkekte oluyordu 😁 benim minnosunki böyle çıkmıştı çünkü detaylıda net öğrenirsin. Sağlıkla gelsinler.
oznur567 Alpmom__ Gerçekten mii ay nasıl 90% kız dedılerrr ya o zaman😄🤦🏻♀️ Bu çıkıntı pipi dışında ne ola bilir
Nil4749 oznur567 burda tahmin edenler dolu geldiği için erkek diyorlar ama doktorda bunu görüp erkek diyebilirdi hemde %100 arada kaldığı için kordon olabilir
oznur567 Hanzademerve Ahahahha ya emin olamıyorum ki bir türlüü doktorlar o kadar emin kız dediler, sonra bianda pipi çıktı ortaya aynı gün😂😂
Hanzademerve oznur567 herhalde şey kızların erkeğe dönme potansiyeli varmış 🤣🤣 öyle duydum doğru mu tam bilmiyorum
Cicekgibibiri oznur567 aynısını yaşadımm 12. Hafta da erkek dendi sonra bu kız da olabilir dediler çıldırdım ve ultrason görüntüsü de sizinki ile tıpa tıp aynı bu yüzden bence sizinki de erkek💙
oznur567 Anne2829 çok teşekkür ederim, canım ama İki doktor hatta 3cusu bile kız dedı son anda tekrar bakarken aa pipi mi o acabaa dedi fotosun çek bana dedi hemen gizliyor çünki. 😂🤷🏻♀️anlamadım ya emin olamıyorum
Anne2829 oznur567 benim ikinci gebeliğim sürekli araştırmaktan bakmaktan böyle düşündüm 😅Allah gönlünüze göre versin 🥰
Sila_aylin66 oznur567 böyle tahmin de ediyorlar diye attım iki seferdir bizimki hiç açmıyor bir hafta sonra geri gidicem bakalım gösterecek mi
oznur567 Sila_aylin66 ya inşallah hayırlısıyla gelsin canım benim bizimkisi 18 hafta olcak hala bilmiyoruzz gizemli bebek gizliyoor
Sila_aylin66 oznur567 inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin benim ikinci bebiş bir tane oğlum var bu da kız olursa yeter bana da iki çocuk tabi Rabbim önce hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin bizde 16+1 iz daha
Yagmur12345 Deli_hayat55  Bizede bakar mısınız ☺️
oznur567 turkan403 Göbek kordonu ola bilir mi acaba o? Bende de canım netleşmıyor ki, detaylıyı bekliyorum.