Cnnbhdr Merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim eşimle ilişki esnasında vajinamdan Kırt kırt diye ses geliyo içimde acı veriyor bana sizce ne olabilir başına gelen varmı ?
Ftmskry Cnnbhdr 10 haftalik ve ilisskii korkmuyor musunuz bisey olur diye😱 ben 24 haftaligim ve girmiyoruz😀
Usakli64 Kuruluk nedeniyle olabilir hamilelikte zaman zaman akintinin fazlalastigi ya da azaldigi olur acimasi da bu nedenledir.
Cnnbhdr Usakli64 ama kurulukla alakası yok gibi afedersiniz ama cinsel ilişki esnasında duyuluyo resmen mecbur bırakmak zorunda kalıyoruz😞
Merveee1 Cnnbhdr acaba o ses gaza benzeyen ses mi yanlış anlama yanı hava da girince öyle ses geliyor da
Merveee1 Ftmskry ilişki Doğumu kolaylaştırır yalnız doktorunuz zaten riskli giden durum olursa ilişki yasak diyor
Eazz Bende 9 haftalık hamileyim bende de sonrasında cok yanma hissi oluşuyor doktor üstünde durmadı enfeksiyon olabilir mi
Cnnbhdr Eazz enfeksiyon vardı zaten ama doktor şaşe verdi ve enfeksiyonu bitirdi ama bilmiyorum tekrar başlamış olabilirmi
Gnygns yesillimonn onlara da yapacak bişey yok o zaman baymaya devam edecekler.postun başlığında yazıyor zaten ne sorduğu mantıksız geliyorsa girmezsin olur biter.nasıl bi enerjiniz var ki insanlara olumsuzluk yaymak için kendinizi yoruyorsunuz.
Gnygns yesillimonn ayyy şu herkese canım yazman da ayrı itici.olumsuzluğunun dışında bence egon yaptırıyor sana bunları.her şeyi sen biliyorsun çünkü 😀neyse sen olumsuzlukların ve egonla beğenmediğin postları gezmeye devam et 😉