Annebebek000 babyUras_ yani arkadas dogruu bilmiss tebrik etmek gerekiyorr valla 🌸 internettw cin takvimimi falan da denediniz mi orda da kiz cikiyordu
babyUras_ Annebebek000 evet ordada kiz cikti. Rus takvimi yüzük testi vs hepsinde kızdı . Ama ben en başından beri erkek hissediyodum şaşırmadım 😂 ilk oğlumdada herşey kızı gösteriyodu 😊
Annebebek000 Sevincey Ayiptir soylemesii 5 gun suruyorr adet Son adet 15 agustos Dogum yilimda 26 temmuz 1998
Annebebek000 Sevincey 6+1 de gittigimde kese gorunduu 7+ 1 de gittimm bebisi ve kalp atisini duydumm Ama 6 +6 olarak cikti 2 gun geriden ciktii Doktora gec dollenme mi olmus dediim hayir dedii son adet tarihini baz alabiliriz 2 gunden bise olmaz dedii.
Sevincey tsmutter hesapta kiz cikiyo. Ama regl tarihiniz dogum ayiniz ayni onun icin erkek olma ihtimalide yuksek
Annebebek000 babyUras_ saglikla alin kucaginiza insaAllah Rabbim gonlumuzden gecirdiklerimizi omrumuze hayirli olarak versin insaAllah 🌸🌸
Annebebek000 Sevincey Cok teskekur ederim saolun Hakkinizi helal edinn baya ilgilenip cevapladinizz insaAllah belli olunca yazarim 🌸🌸 1 hafta falan uyumsuz ciksa mi kiz derdinizz haftasiyla tam uyumlumu dediniz ya kafama takildi.