Patito__ Selam arkadaslar Morfoloji icin bunu önermişler bir yakinima kocasi Kullanan var mı Fayda ediormu ?
Cambardak__ Patito__ biz faydasını görmedik malesef 1 yıl duzenli kullandı eşim sigara alkol yok yinede etki etmedi ama piyasadaki en güvenilir ilaç şuan o
Zarifokur Patito__ ilk bebeğime onu kullandı ve o ay hamile kaldım . Şimdi 3 aydır falan kullanıyor ama hamile kalmadım henüz acaba internetten olduğu için sahtemi 🤦🏻♀️ o bile aklıma geliyor
Patito__ Cambardak__ anladim cnm bilmem dr vermis 6 aylik Evet baktik hic etki etmedi diyenlerde var. İşe yaradi diyende…
Patito__ Zarifokur internetten almayin bole seyleri canim sahte urun olabilir. Peki degerleri nasildi ilk kullandiginda morfoloji kacti degerleri hatrliyormusunz İnsaallah kisa zamanda nasip olsun sizede isteyen herkese de.
Meryykb01 Patito__ tr de adam akıllı erkek infertilitesinden anlayan dr yok..işinde uzman bir hekime görünmesini öneririm morfoloji bozukluğunda dna hasarı da bakıyor genelde alanında başarılı ürologlar..değeri kaç?
Patito__ Meryykb01 okadr bilmiorm cnm ama dusuk biraz dr cocuk olmaya yeterli demis bu ilaci takviye vermis alti ay kullan demiş. Olmassa baska dr a da gider herlde iletirim tesekkur ederim bilgi icin