Nrsh_3355 Kızlar bugün doktorum çatı muayenesi yaptı açıklık yok dedi ama şuan aşırı bi bel ağrım var karnım aşırı sert . Merak ettiğim şu acaba çatı muayenesi doğumu tetikler mi ??
nununundunyasi Nrsh_3355 tetikler de tetiklemez de değişir bu kesinlik yok ama 37.haftada zaten adet ağrısı gibi bel ağrısı normal. Ağrı/kasılma varsa takip gerektirir
aslcnr Nrsh_3355 canım selam. Çatı muayenesi 2 parmak ile yapılmıyor mu? O kadar etkiliyormu doğumu bilmiyorum ama eşinle ilişkiye giriyorsan aynı etki olmazmı? Merakımdan soruyorum yanlış anlama.
Gkya nununundunyasi bugün 37+0 oldum adet sancısı gibi sancım var belimde ve ağrı baş ağrımda çok fazla yarın net ye gideceğim kendi doktorum da izinde haftaya gelecek balalım neler olacak baş ağrısı normal mi
Nrsh_3355 aslcnr yanlış anlamam tabi ki ama biz 8 aydır bişey yaşamıyoruz korkudan 🙈 o yüzden belki de ağrım oldu sonrasında
aslcnr Nrsh_3355 olabilir tabi bende çarşamba çatı muayenesi olucam da korkuyorum yorumları okurken senin görüşünde korkuttu bakalım allah kerim🤗
Nrsh_3355 aslcnr korkma kendini kasma gerçekten acımadı inan ki ama sonrasında benlik bi ağrı oldu bence o da geçti zaten şükür 🤩
nununundunyasi Gkya tabii ki normal baş ağrısı da, regl ağrısı gibi giren sancılar da bunlara bu haftadan sonra alışıcaz ☺️