Ygmrzeynep1 Arkadaşlar merhaba ilk hamileligim de oksapar kullandım doktor bebek karnında ölmesin diye veriyorum dedi şuan beta hcg 73 çıktı hamileyim sanırsam sizceikinci hamilelikte tekrar kullancakmiyim oksapar igneyi
Deniiizzz Ygmrzeynep1 bebek karnında ölmesin diye cümlesi bi bana mı iğreti geldi ya doktor ya hani onun üslubu vardır çünkü Oksapar gerekli görülen gebelikler de bebeği ve anneyi korusun diye verilir bazen pıhtılaşma olmamasına rağmen uygun durumda gebelik şansı artsın diye de verilir. Her hamilelikte bir değildir bitanem sen yine doktoruna ilk bebeğin de kullandığını söyle de içini ferah tut.
turkan403 Zeynep9120 benm üç gebelik olucak ilkmde kulnmdm ama bu üç devlete gidiyorum gerek yok sorun yok dedi 🥺
Zeynep9120 Ygmrzeynep1 brnm öyle oldu ılknde kalbi durdu ıkncıde kullandm doktor bu gebelıgındede kullanıcaksn dedi pıhtı atıyo veya kalbi duruyo riske atmayn derm
Ygmrzeynep1 turkan403 yani ilk kullandiniz şimdi kullanmıyor musunuz benim ilk düşüğüm oldu hamile kaldım doktor iğne verdi şimdi tekrar hamileyim doktora haftaya gidicem de düşük olur mu korkuyorum tekrar mi kullanmam lazım ya
Zeynep9120 turkan403 doktordan doktora degısiyo vallahi pıhtılasma testin varsa orda sorun varsa neye göre sorun yok derler banada diyolardı ben igne yazan doktoru bulana kdar doktor degstm
Bhrdnz Ygmrzeynep1 kese görmeden vermiyorlar sanırım doktorlar şu an acele etmeyin ama kontrolde gittiğinizde mutlaka sorun
turkan403 Ygmrzeynep1 ilkinde kulnmdm canım ikinci de kullandım ama sen doktoruna tabiki danış tekrarlayan düşük varsa tehdidi filan o iğne şart
Ygmrzeynep1 Genetik testinde kan pıhtılaşma çıkmadı ama doktorum bebek karnında ölmesin diye veriyorum iğneyi demişti
Zeynep9120 Ygmrzeynep1 doktormu dedi bnu yani vermesi guzel bsey sorun yoksa coraspin 100 lük bile yeter ama bebek karnında ölmesin cumlesi bi hamileyede kullanılmazki :(
turkan403 Zeynep9120 özelde doktorum yazmıştı crp yükseklignden mi ikinci kizimda nolduysa anlmdm tam iğne başlıyorsun doğuma kadar demişti günde. Bir defa oda şuan bel ağrısı çekiyorum önce iyiydm ama korktm şimdi ya grip oldum saniyorum ilerde kötü bişey olur mu ki