aasenamerve Elfibrhm2609 sağlıklı olsun da kilosu haftası hiç mühim değil bence hayırla sağlıkla kavuş kızına inşallah. şubat sonu derken ocak annesi olacaksın herhalde içini ferah tut Allahın izniyle güzel olur herşey.
Elfibrhm2609 Akshulya hayır canım açılmam sabit 1 cm açılmam olmuyor beklemedeyiz halen şuanda doktor bakacak
HilalHilalSeyhan Cnim hepimiz beklemedeyiz bize haber et olurmu Allah yar ve yardimcinizz olsun sevgiler..
Elfibrhm2609 HilalHilalSeyhan çok sağol canım allah razı olsun valla bizde dört gözle beklemedeyiz👀 açılmam 1 cm ilerleme yok sancılarım kasilmam var nstde de sancılar ağrılar çıkıyor düzenli aralıklarla ama açılma da tık yok kaldı oracikda🤷♀️hayırlısı olsun bakalım
Gozdekaraoglu Elfibrhm2609 canım geliyormu minik yoksa 🙏 nasılsın ne durumdasın Doğumun başladımı yoksa . Merak içindeyim hayırlı haber ver bize 🌸
Elfibrhm2609 Gozdekaraoglu sancim ağrılarım var canım dünden beri açılmam da başlamış ama 1 cm daha ilerleme yok şancı var nst de de çıkıyor ama açılma ilerlemiyor beklemedeyiz daha
Elfibrhm2609 [bilinmeyen] yök canım ya yapamadım malesef daha açılmam sabit ilerleme yok ama sancim kasılmam agrilarim var
Gozdekaraoglu Elfibrhm2609 dört gözle bekliyorum hayırlı haberini mutlu sona yaklaşıyorsun galiba artık 🙏💕 darısı bize olsun sakin ol ve sadece bebeğini düşün Çatır çaçtır doğurucam diyordun doğur ve kokla bebeğini dualarımız seninle haberdar et bizi 😊🤰🐞
NurdanHakan Elfibrhm2609 beline filan masaj yaptırsan ve sabit yatmasan hastanede yürüsen biraz haraket etsen ? Belki açılman kolaylaşır ?
Elfibrhm2609 NurdanHakan ay canım yaptırıyorum ya yaptırmaz olur muyum yürüyorum da gece 12den sabah 5 6 kadar yürüdüm bana mısın demedi bilmiyorum hiç 🤷♀️
NurdanHakan Elfibrhm2609 sancın normal mi yoksa sunni verildi mi insallah hızlıca olur bir anda ilk Doğum biraz uzun sürüyor diyorlar hayırlısı be saglık ile doğurmanı diliyorum allahtan
Elfibrhm2609 NurdanHakan bilmiyorum ki vallahi suni şancı verilmedi daha amin sağolun teşekkür ederim
Gozdekaraoglu Elfibrhm2609 olur inşallah bolca dua et yürü ve sakin ol dua ediyorum senin için 😊 ben bile heyecanlandım 🙏🌸