1159098263 Kızlar kız bebek mi erkek mi daha hareketli anne karnında bnm ilki kızdı hareketliydi ama bu daha hareketli ve cinsiyeti bilmiyorum maleseff devlet söylemiyor 25+5
Almira_ 1159098263 nasıl söylemiyor? Ben 16. Haftamda öğrendim devlettte ve kesin dendi. Şimdi 26. Haftamdayim kesin kız. Ve bebeğim çok hareketli. Annem o yüzden kesin erkektir, erkekler daha hareketli olur dedi ama kızmış. Yani cinsiyetle pek ilgisi yok
myangelson 1159098263 genelde erkek çok hareketli olur derler ilk hamileliğimde oğlum aşırı aşırı hareketliydi. Bu hamileliğimde erkek denildi ama ilkine göre çok sakin ultrasonda bile hareket ettiğini göremiyoruz 😅 18+2 haftaligiz. Ayrıca devlet nasıl söylemiyor ilçe devlette 14. Haftada baktılar merkezde 16. Haftada ama kesin konusmamislardi bugün kesin erkek dediler 😅
Melismelo Detaylıya girmedinizmi ve nasıl söylemiyor gözükmediği icinmi ? Bence cinsiyetin cok bir ilgisi yok hareket ile ama benim kızım daha hareketliydi, şimdi erkek bebeiş bekliyorum bu daha sakin
Wolf13 1159098263 renkli ultrasonda bir şekilde gösterir biraz çikolata yiyip bekletseydiler yani bu kadar zormu , hayırlısı olsun birdahakine gösterir inşallah 🥰
Mehmeteren-ve-defneninannesi 1159098263 yani bu kadar zamanda da pozisyonu denk getirememekte çok garip olmuş
Aslaninannesi_ Ben 19 haftalık hamileyim ilk gebeliğim o yüzden ayırt edemem ama oğlum olacak sabah 7 de başlıyor gece 12 ye kadar sürekli tekmeliyor beni 17 den beri ve ultrasondada doktor çok hareketli olduğunu söylüyor
1159098263 Aslaninannesi_ valla bnm de baya hareketli inşallah hayırlı sağlıklı bi oğlum olur çok güzel bir kızım da var