Tsknaltunts Kızlar maşallah çok kalın saçlarım var açmayı da sevmiyorum evde hep bağlı kestirmek rahatlamak istiyorum duştan sonra kurutmakta sıkıntı hamileyken kestiren oldu mu hiç ?
myangelson Tsknaltunts o zaman kestirmeyenlerin bebeklerinin ömrü uzun olmasi lazım bu hurafeye göre 🥲 inanmayın böyle şeylere saçma sapan şeyler
Alya05 Tsknaltunts batıl inançtır ömrü veren Allah’tır ama şöyle bişeyde oldu Saçımı kestikten 3 gün sonra bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Nekadar batıl olduğunu bilsemde kötü hissettim saçımı kesmeseydim böyle olmazdı belki dedim
ykaya18 İnanmadığınız sürece doğru değil 🤭Adı üzerinde hurafe sonuçta, bilimsel olarak kanıtlanmış birşey değil. Bir sürü hurafe var ve bu hurafeler siz inandığınız kadar var. Ben kestirdim, kendim de kesiyorum yani öyle birşey olacağına inanmıyorum çünkü.
Tsknaltunts ykaya18 doğru diyorsun canım teşekkür ederim bende zaten pek inanmıyordum ama yine de danışayım dedim 🥰
hermione_granger Hamilelikte saç kesilmez kestirirsen bebeğin ömrü kısalır ?? Buna inanıyormusunuz hurafe batıl inanç yani bebeğin ömrü neden saç kesimine bağlı olsun kestirin gitsin rahatlayın hanımlarr
myangelson Tsknaltunts ömrü veren Allah’tır bizlerin saçıyla bebek ömrünün ne alakası olabilir ki 🤷🏻♀️😅
Alya05 Tsknaltunts Allah razı olsun Tabi öyledir de. Ne bileyim insan nekadar inanmasada kötü hissediyor
isimsizdir Tsknaltunts ben kızımda da kestirdim bundada gebeligimi öğrendim gibi kestirdim uzun saçla uğraşamam yıka kurut topla ama merak ettiğim şey olan hurafe nedir yani saç kesene ne diyorlar ki niye
Tsknaltunts isimsizdir hamilelikte saç kesilmez diyor kime sorsam bende açıklamasını bilmiyordum burda öğrendim ömrü kısalır derlermiş ondanmış 😂