Yldsmt_1405 Beta 27.841 7+5 teyim. Kese var yolk yok bebek yok. Bebek oluşmaz mı beklemelimiyim boş gebelik mi yaşıyorum
Mucizee80 Yldsmt_1405 doktorunuz daha iyi bilir ama değeriniz yüksek benim çok daha düşükken yolk sac gözüküyordu ama kişiden kişiye değişiyor doktorunuz ne derse onu dinleyin eğer içinize sinmeyen birşey varsa başka doktorlara mutlaka gözükün
HAvvAHmet Benimde kese kocaman bebe yok dedikleri gün kanda beta değerim 40 bin civariydi 2 gün öncesinde 20 bindi tabi iki kat artış var mı diye baktılar doktor tekrar gel bakalım dedi 2 gün sonra ben 1 hafta bekledim ve kalp atışı da bebek de gözüküyordu 6+5 dedi başka doktor çok şaşırdım çünkü 5+5misim ilk gittiğimde yani 1 hafta once 🙂 doktor boş gebelikten şüphe etti ana belki benim cihazdan gorememisizdir demişti devlet ve cihaz eskiydi eger öyle biseyse panik yapmayın boşuna bekleyin bi bakalım 🥰
Merveeildeniz HAvvAHmet benim 2500 3000 değerde kalp atışı gözüktü 6+3 dedi beta değeriniz çok yüksekmiş şaşırdım
Yldsmt_1405 Doktorum kese bozulmaya başlamış kanama alanı oluşmuş dedi dün. Dün gece bir damla kahverengi leke geldi Bugün de bir damla geldi Düşük mü yaşıyorum ki
HAvvAHmet Merveeildeniz valla ben de cok şaşırdım hatta taramalarda beta yuksek çıkar diye endiseliydim ama hersey normal çıktı biri biyerde yanlış yaptı ama çözemedim 1 hafta boş gebelik diye ağladığımı biliyorum ama kesinlesmeden evham yapmamak lazımmış ama herkesin aynı olcak diye bisey yok umarım post sahibi için yolunda gider hersey 😕
HAvvAHmet Yldsmt_1405 hiç öyle düşünmeyin bolca dua edin inşallah hayırlıysa devam etsin diyelim ben de kanamalı bi gebelik geçirdim kürtaj lafını da çok kolay söylüyor doktorlar malesef Allahtan umit kesilmez ha bisey olursa da yine olur bebeğiniz inşallah dünyanın sonu değil yeni bi süreç sonuçta ve sagliksizsa devam etmiyor diyorlar genellikle kendinizi üzmeyin lütfen o yüzden olanda muhakkak hayır vardır diyelim dualarımdasiniz 🥰
Yldsmt_1405 Benimde geç döllenmeymiş. Hem devlete hem özele gittim. Şuan 7+6 dayım 27.841 çıktı işte en son betam cuma günü Ama kese etrafında kanama alanı var ve kese geçen haftadan bugüne çok gelişmemiş boş gebelik dedi Bir hafta önce 18 mm ydi sonraki hafta 21 mm olmuş Ama hala bebek yok Pazartesi üçüncü doktora gideceğiz bakalım
Ecisbicis Yldsmt_1405 umarım iyi haberler alırsınız, ben de aynı durumdayım, 7+4te doktora gittim bebeği göremedik, vajinal ultrasonda bir şey gördü fakat emin olamadı bekleyelim dedi, pazartesi 8+4 olacağım kontrole gittiğimde🙏🏻
Yldsmt_1405 HAvvAHmet Allah razı olsun o kadar içten o kadar güzel yazmışsınız ki çok teşekkür ederim. Kanamam başladı ağrım falan yok Düşük mü başka bişey mi anlayamıyorum
Yldsmt_1405 Ecisbicis Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin Gerçekten yaşayan insana çok zor Cumadan beri psikolojim bozuldu Kanamam başladı şuan napacağım bilmiyorum
HAvvAHmet Yldsmt_1405 hissettiklerinizi anlamaya çalışıyorum diyelim ben de teşekkür ederim 🫠 anneliğin her aşaması zor bi süreç hakkınızda hayırlı olan olsun doktora gidin ama çok kanama varsa bilemiyorum ki noluyor acaba 😑