Deletedmom_109 birmayismasali benim de çatlama 15 bat 28-29 bel ağrım var arada da kasıklarıma ağrı giriyor ikimiz de pozitifi görürüz inşallah 😍
maviskokiz Deletedmom_109 benimde çatlama 15 22 de test yptım negatifti sence erken mi yapmışım beraber bekleyelim şuan feci bi bel ağrım var ve boşluklarım ağrıyor
Deletedmom_109 birmayismasali dünle bugün yaptım çıkmadı :/ ama yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçti henüz saçma test yapmamız:/
birmayismasali Ceriko biraz daha bekleyin tekrar test yapın bence🥹 hiç belli olmaz belki vardır belirtileriniz var mı
Ceriko birmayismasali ay inşallah ama ilk gebeliğim kimyasal olmuştu onda anlamıştım geçmeyen bi kasık ağrım vardı. Şuan sadece göğüs hassasiyetim var 🥲
Deletedmom_109 maviskokiz ben bugün de yaptım negatif henüz çok erken 12. Gün belli olur diye düşünüyorum :( kasıklarım ağrıyor arada belime ağrı giriyor benim de
icmimaranne birmayismasali benim hiç bir belirtim yok artık 😓 sadece mide yanması var oda üşüttüm ondan ama test yapmicam
gunesveguney Ceriko daha erken sanki değişir belki belli olmaz. Benim 28 bat düne kadar yaptıklarım negatifti bu sabah yaptım çok silik gördüm inşallah koyulaşır 🥹
birmayismasali Ceriko canım ben cuma akşamı test yaptım negatifti. Tekrar yarın sabah yapmayı düşünüyorum. Bat 29 catlama 15 Ekim
Ceriko gunesveguney ayy okadar sevindim ki anlatamam inşallah gönlünüzce olur. Çatlama tarihinizi biliyor musunuz tam olarak benım 15 i çatlamaydı
gunesveguney Ceriko çatlamamı bilmiyorum ama 12-13 ü gibi geç döllenmemi oldu acaba bilmiyorum ama inşallah vardır 🥹
Cleanfamilygirl BAT28 test markası Days doctor pembe pembe kanamam gelmeye başladı olsaydı bugün daha belirgin çıkardı herhalde 😣
birmayismasali icmimaranne bat 29 ekimde ama hala adet olmadım. En son pazar gecesi test yapmıştım negatif çıkmıştı. Yarın akşama kadar olmazsam tekrar test yaparım. Ama pozitif çıkacağını sanmıyorum olsaydı pazar günü yaptığım testte çıkardı bence