_ozlmm Tavuk haşladım suyundan çorba yapayım dedim ama arpa şehriyem kalmamış tel şehriyeden yapayım dedim daha önce yapmadığım için güzel bir tarifte bulamadım internetten daha doğrusu emin olamadım nasıl olur bilemedim siz nasıl yapıyorsunuz tarif verebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim
AnayimBenAna_ _ozlmm şehriyeyi kavur iki kaşık unla birlikte sonra tavuk suyunu ekle. Terbiyesini hazırla ayrı bir kapta bir su bardağı yoğurt 1 yumurta sarısı iki diş sarımsak bir iki damla limon suyu. Karıştır bunlarıda. Su kaynayınca sudan bu terbiyeye ekle birkaç kepçe ki çorban kesilmesin. Sonrasında ikisini birleştir yavaşça güzelce karıştırarak. Tavuk parçalarınıda ekle. Afiyet şeker olsun 🌸♥️
aysegul2812 _ozlmm Ben şişe domates ve tel şehriyeli yaparım hatta daha dün yaptım kaynadıktan sonra da kuru nane eklerim çok lezzetli oluyor 😀
BabyAta _ozlmm soğan sarımsak havuç kavur tavuk suyunu üzerine dök kaynamasını bekle, içine şehriyeleri at yumuşasın sonra tavuk parçalarını at, en son terbiyesini yap un limon karıştır iyice çorbanın içine dök. Efso bir çorba oluyor 😋😋
RiRi22 Yağda havuç kavurup soğan sarımsak kat. Sehriyeyi ekle karıştır normal su ile tavuk suyu ekle. Ardından unlû yoğurtlu yumurta ve limonla terbiye yapip ekle. En son dereotu.ekle enfektoooo🤩
Beybiik _ozlmm 1 Yumurta 1 kasik Un bunun ikisini cirp 1 şu bardagi yogurt kat çırp 5 şu bardagi tavuk suyu yani bir litre tavuk suyu koy çırp güzelce Kaynayana kadar karıştır Kaynadimi tel sehriye kat bir çay bardagi hafif ateşte sehriyeler pişene kadar kaynasin Üzeri içinde Sıvı yağda nane kavur dök miss gibi oluyor